Rejoin.gr - Άλλες Υπηρεσίες Κατάλογος

rejoin kean logoTο ΚΕΑN είναι ανοιχτός κοινωνικός σύλλογος Νέων που αγωνίζεται για τις πανανθρώπινες αξίες, την ειρήνη, την πρόοδο, την ευημερία και την προστασία του περιβάλλοντος.
Αγωνίζεται για τη δημοκρατία, για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των Νέων στην Εργασία στο περιβάλλον στη ποιότητα ζωής στην Κοινωνική Απελευθέρωση, στα πλαίσια μιας σύγχρονης δημοκρατικής και πλουραλιστικής κοινωνίας.

Το ΚΕΑΝ πιστεύει στις αξίες, της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ισότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης και επιδιώκει την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου.

Πιστεύουμε στο δικαίωμα των πολιτών, των νέων, να υπερασπίζονται το περιβάλλον και να αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή. Γι' αυτό και επιλέγουμε ως οργάνωση το δρόμο της μη-βίαιης, πλην όμως δυναμικής και χωρίς συμβιβασμούς, ενεργού δράσης.
 
Πιστεύουμε στην τεκμηριωμένη και επιστημονικά ορθή και αξιόπιστη πληροφόρηση των πολιτών. Γι' αυτό και πραγματοποιούμε επιστημονικές αναλύσεις ,σεμινάρια και συζητήσεις.
 
Πιστεύουμε στις Νέες τεχνολογίες και στη χρήση τους προς όφελος των πολιτών και του πλανήτη. Γι αυτό και επιδιώκουμε να γίνουν κτήμα του καθένα εκλαϊκεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τα σχετικά ζητήματα και εκπαιδεύοντας τους πολίτες στη χρήση τους.
 
Ενισχύουμε τις πρωτοβουλίες των κινημάτων των πολιτών, που υπερασπίζονται το φυσικό περιβάλλον και την ποιότητα στη ζωή.
 
Προωθούμε μια άλλη μορφή κοινωνικής οργάνωσης, σύγχρονη και προοδευτική, χωρίς καταπίεση, εκμετάλλευση και αλλοτρίωση, που στηρίζεται στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική δημοκρατία.
 
Ενισχύουμε τις πρωτοβουλίες για διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, για την ανάπτυξη του πολιτισμού μας καθώς και τη σύγχρονη συλλογική και ατομική δημιουργία.
 
Στηρίζουμε τις κοινωνικές μειονότητες και τα αδύναμα τμήματα του πληθυσμού στην αντίστασή τους απέναντι στις κοινωνικές διακρίσεις, την κρατική καταπίεση, τον αυταρχισμό και τη βία.
 
Το ΚΕΑΝ συνεργάζεται με όλους τους φορείς διεθνώς, που εμπνέονται από τις ίδιες αξίες και έχουν ανάλογους στόχους.
  • Oι δυνάμεις της εργασίας, της παραγωγής, του πολιτισμού, της γνώσης, της οικολογίας, οι δυνάμεις των ανδρών και γυναικών, της νέας γενιάς του τόπου μας, ενωμένες σε ένα διαρκώς διευρυνόμενο προοδευτικό, δημοκρατικό κοινωνικό συνασπισμό είναι η μόνη εγγύηση που οδηγεί στην υλοποίηση αυτών των οραμάτων, των στόχων και των επιλογών μας.
ΔΡΑΣΕΙΣ
  • Οικολογικές προτάσεις για την ανάπτυξη της χώρας.
  • Χρήση της υψηλής τεχνολογίας για την βιώσιμή ανάπτυξη των υποβαθμισμένων περιοχών.
  • Διοργάνωση ημερίδων-συνεδρίων με θέματα που άπτονται προβλημάτων της καθημερινότητας των νέων.
  • Προάσπιση του δικαιώματος εργασίας για τους νέους.
  • Διαπολιτισμική προσέγγιση.
  • Εναλλακτικοί τρόποι διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τους νέους.
Στόχος:
  • Η προάσπιση του δικαιώματος των Νέων στη ζωή.
    Ειδικότερα στο περιβάλλον εργασιας και στις συνθήκες εργασίας.
  • Η δημιουργία ενός εναλλακτικού μοντέλου διαχείρισης της καθημερινότητας που θα έχει στο κέντρο του στοχο του την ανάπτυξή της προσωπικότητας και απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων που κρύβει μέσα του κάθε νέος,ο κάθε άνθρωπος. 

Ετήσια Αναφορά 2012

Θα χαρούμε να μας μιλήσετε για τις απόψεις σας, να μας υποβάλετε τις ερωτήσεις σας και γιατί όχι τα παράπονα σας.

Τα γραφεία του ΚΕΑΝ βρίσκονται στη διεύθυνση:

Πατρόκλου 57 & Πριάμου - Ίλιον
T.K. 131 22

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 210 26 92 880 και το fax είναι το 210 26 92 881

Πάρκο Περιβαλοντικής Ευαισθητοποίησης "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ" Δίκτυο Εθελοντών 210 23 23 928

Επίσης υλικό για δημοσίευση στο site μας, ή ό,τι άλλο θέλετε, μπορείτε να το στέλνετε στο email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι