o foniasΗ Θεατρική Ομάδα Δράσης ΣΑΡΔΑΜ παρουσιάζει το έργο του Μήτσου Ευθυμιάδη «Ο Φονιάς» σε σκηνοθεσία Ελένης Ορφανού στο θέατρο FabricaAthens, Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός από τις 26 Απριλίου και για ολόκληρο το μήνα Μάιο, κάθε Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 20.00.
Το έργο ανήκει στην σύγχρονη νεοελληνική δραματουργία. Γραμμένο το 1981 έρχεται να μας θυμίσει χαμένες ηθικές αξίες, κοινωνικούς προβληματισμούς και ανισότητες μεταξύ του υποκόσμου και της “καθώς πρέπει” κοινωνίας. Δια μέσου των ηρώων του ο Ευθυμιάδης αποκαλύπτει αλήθειες που δεν τολμάμε να πούμε, υπενθυμίζοντάς μας αξίες όπως η αξιοπρέπεια και το ήθος. Μέσα από έναν ωμό ρεαλισμό, σκληρής γλώσσας και άμεσου λόγου, ξετυλίγεται η πολυπλοκότητα της σύνθεσης των χαρακτήρων του έργου. Έργο με αστυνομική ατμόσφαιρα, που καταδεικνύει την απουσία της πολιτείας - κοινωνικά και πολιτικά - εντός και εκτός των τειχών της φυλακής. Στο σαλόνι ενός μικροαστικού σπιτιού οι ήρωες αποκαλύπτουν κρυμμένα μυστικά και αναπάντητα ερωτήματα ενός παρελθόντος που θα οδηγήσει στη σύγκρουση. Τέσσερα πρόσωπα που γίνονται πότε θύματα και πότε θύτες. Η αποκάλυψη της αλήθειας ίσως δεν φέρει την λύτρωση, αφού ο κύκλος των ενοχών και της προδοσίας είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι αρχικά είχαν φανταστεί οι ήρωες.

Σκηνοθεσία : Ελένη Ορφανού
Παίζουν οι ηθοποιοί : Μαίρη Δημουλέα, Δημήτρης Κοράκης, Γιάννης Μοναστηρόπουλος, Παναγιώτης Ταρνάρης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 6970456439

Είσοδος ανοικτή σε όλους με ελεύθερη συνεισφορά στο τέλος της παράστασης.
Τα έσοδα όλων των παραστάσεων θα διατεθούν στο ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης γυναικών Ψυχικού του 18 άνω.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr