aimaπαιδιά μου, 

ας μην αγαπάμε με λόγια & ωραίες φράσεις, 
αλλά με έργα & αγάπη αληθινή" (Α΄ Ιω. 3:18): 
ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΙΜΑ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑ! 
 
Αγαπητοί φίλοι.
η Τράπεζα Αίματος του Αγίου Φιλίππου στις πέντε μέχρι τώρα Αιμοδοσίες που οργανώθηκαν στο ναό μας συγκέντρωσε 120 μονάδες αίματος, αριθμός - ρεκόρ για ένα ναό που δεν έχει μόνιμους (γεωγραφικά) ενορίτες! Αυτό έγινε χάρη στην εθελοντική προσφορά όλων των φίλων της μικρής εκκλησιαστικής κοινότητάς μας και σας είμαστε ευγνώμονες για αυτό.
Χάρη στην προσπάθεια όλων σας, είχαμε τη χαρά και την ευλογία να εξυπηρετήσουμε μέσα στα δυόμιση αυτά χρόνια πάμπολλα περιστατικά συνανθρώπων μας που είχαν ανάγκη για αίμα. Έτσι, έχει μειωθεί (δυστυχώς αλλά και ευτυχώς) στο ήμισυ ο αριθμός των αρχικών μονάδων αίματος στην Τράπεζά μας. 
Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, κάνουμε έκκληση για μία ακόμη φορά στην αγάπη σας να μας βοηθήσετε να ενισχύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την Τράπεζα Αίματος, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τη διακονία των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη για αίμα.
Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 - 14.00 θα πργματοποιηθεί στο ναό του Αγ. Φιλίππου η Έκτη Εθελοντική Αιμοδοσία και ελπίζουμε να μπορέσουμε να συλλέξουμε όσο το δυαντόν περισσότερες μονάδες αίματος. Σας περιμενουμε όλους και σας είμαστε ευγνώμονες εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμπαράστασή σας στον ευλογημένο αυτό αγώνα.
Όπως πάντα, πριν την αιμοδοσία θα προσφέρεται ένας μικρό σνακ και χυμός πορτοκάλι σε όλους, ενώ μετά από την ανάνηψη θα σας περιμένει πλούσιο πρωινό στο γυναικωνίτη!
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.
ο Εφημέριος και η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Ι. Ν. Αγ. Φιλίππου

Ιερός Ναός Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς
οδός: Αδριανού 19, Μοναστηράκι  (στον πεζόδρομο απέναντι από την είσοδο της Αρχαίας Αγοράς)
Τηλ 210 3212580
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://stavrodromi.com

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr