galaΔωρεάν γάλα για την κάλυψη των αναγκών των 25 βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων για όλη τη φετινή χρονιά προσφέρει ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων ΘΕΣΓΑΛΑ, προσφέροντας επίσης, δωρεάν γάλα για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών 110  απόρων οικογενειών της Λάρισας, που είναι καταγεγραμμένες στη λίστα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και υποστηρίζονται απ΄ αυτό.

Με αφορμή τη στήριξη κοινωνικών δομών του Δήμου Λαρισαίων από τον συνεταιρισμό αγελαδοτρόφων ΘΕΣΓΑΛΑ,   ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής   Δημήτρης Δεληγιάννης και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού  κ. Θανάσης Βακάλης έκαναν  νωρίτερα δηλώσεις, στο χώρο του Αυτόματου Πωλητή Γάλακτος της «ΘΕΣΓΑΛΑ», στην συνοικία της Ανθούπολης (Αλεξανδρουπόλεως 31).

Με τον κ. Βακάλη να σημειώνει μεταξύ άλλων πως «ελπίζουμε οι δράσεις αυτές να ανακουφίσουν ευπαθείς ομάδες της πόλης και να συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία των παιδικών σταθμών της πόλης» και τον κ. Δεληγιάννη να χαρακτηρίζει «σημαντική την απόφαση ενός οργανισμού που προάγει το συνεταιριστικό πνεύμα και την κοινωνική αλληλεγγύη στηρίζοντας έμπρακτα τις δομές του δομές του δήμου Λαρισαίων».

Εκτός των κ.κ. Δεληγιάννη και Βακάλη παρέστησαν επίσης, από την πλευρά του Δήμου Λαρισαίων ο δημοτικός σύμβουλος Κων/νος Τσιαούσης, η διευθύντρια Πρόνοιας Ευθυμία Ζιώγα και η διευθύντρια Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

Από την πλευρά του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα – ΠΙΕς παραβρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ.   Γιώργος Σδάνης, ο Γενικός Διευθυντής   Κωνσταντίνος Γκουγκουλιάς και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ανδρέας Χαρδαλούπας.

πηγή: eleftheria.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr