kinitiras-sudioΚινητήρας: Χ ορός και Θ έατρο για όλους (από φέτος 2 σε 1). Συντονίζει η Αντιγόνη Γύρα σε συνεργασία με τη Βίκυ Αδάμου και πολλούς ξεχωριστούς καλεσμένους.
Κινητήρας Σ, ένα μάθημα συγγραφής για μια καινούργια αρχή! (ΝΕΟ) Συντονίζει ο Χρήστος Πολυμενάκος με καλεσμένους τον Αντώνη Γαλέο, τη Μαρία Α. Ιωάννου, την CamillaNelson κ.ά.
Κινητήρας Υ ποκριτική: ένα κινητήριο μάθημα των βασικών αρχών της υποκριτικής (ΝΕΟ). Συντονίζει ο Δημήτρης Αγοράς με καλεσμένους το Νικήτα Μιλιβόγεβιτς και την Αμάλια Μπένετ.
Κινητήρας Ώ ριμη Ηλικία: γιατί ο χορός και το θέατρο υπάρχουν και μετά τη σύνταξη (ΝΕΟ). Συντονίζει η Αντιγόνη Γύρα σε συνεργασία με την Ιωάννα Καμπυλαυκά και καλεσμένη την Ευφροσύνη Μάρδα.
Feldenkrais: το γνωστό... «μαγικό» μάθημα που γιατρεύει όλους τους σωματικούς πόνους με την UlrikeHasbach-Doussis.
Σύγχρονος χορός: το σύγχρονο που βρίσκεις μόνο στην Ερεχθείου με την Ανθή Θεοφιλίδου.
KiDitiras για παιδιά: δημιουργική χορευτική έκφραση για μικρούς και νεαρούς πολίτες. Συντονίζει η Ευγενία Σιγαλού σε συνεργασία με τη Φαίδρα Φουρούλη και καλεσμένη τη Λία Χαμηλοθώρη.
Κινητήρας Family: σωματική επικοινωνία χαράς κι ανεμελιάς για όλη την οικογένεια. Συντονίζουν η Βίκυ Αδάμου και η Σάνια Στριμπάκου.
*Τα μαθήματα της Yoga, φέτος θα φιλοξενούνται στον Κινητήρα. Τα πρωινά μαθήματα δυναμικής HathaYoga θα ξεκινήσουν από 8/9/2014 και θα γίνονται κάθε Δευτέρα 11.30-13.00 και κάθε Παρασκευή 13.00-14.30 ενώ τα απογευματινά τμήματα AshtangaVinyasa θα ξεκινήσουν τον Οκτώβρη και θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 20.30-22.30.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γεωργία Δημητριάδη στο 6983692370.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr