fest-dromouΑπό 28 έως 30 Αυγούστου πάρκα και πλατείες της πόλης «γεμίζουν» από παραστάσεις για όλες τις ηλικίες. Το Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Ιωαννίνων επιστρέφει.
Το Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Ιωαννίνων επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά με ένα πλήθος παραστάσεων, εργαστηρίων και σεμιναρίων. Οι δημόσιοι χώροι των Ιωαννίνων κατακλύζονται από εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες περιλαμβάνοντας παραστάσεις θεάτρου, τσίρκο, χορού και κουκλοθέατρου, φιλοξενώντας καταξιωμένους στο είδος τους καλλιτέχνες αλλά και γηγενείς δημιουργούς. Ανάμεσα σε αυτές τις εκδηλώσεις ξεχωρίζουν οι παραστάσεις της ομάδας σύγχρονου χορού Krama Dance Company, και So Company (LX/GR) η οποία θα παρουσιάσει μια πρόταση εμπνευσμένη από το παραμύθι του Πινόκιο. Το θέατρο μαριονέτας «ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ» από τα Βασιλικά της Εύβοιας, μία από τις παλιότερες ομάδες του είδους, ανεβάζει τις παραστάσεις «Της μουσικής τα νήματα» και «Ακροβασίες», ενώ η Αφροδίτη Γεωργίου παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθέατρου με τίτλο «Άλφα» που βραβεύτηκε το 2012 στην 4η συνάντηση Νέων Ελλήνων Κουκλοπαικτών στο φεστιβάλ του Κιλκίς. Όσον αφορά στις παραστάσεις τσίρκο, αναλαμβάνουν δράση οι Pomet και Christian the Unpredictable καθώς και ο Alvaro Ramirez με την πενταμελή ομάδα του Cirko Cachivache. Τέλος, ο τοπικός θίασος «Politheatro» επανέρχεται στη διοργάνωση με την παράσταση «Άνευ ουσίας και σημασίας» σε σκηνοθεσία της Γιάννας Κούλα, ενώ ακολουθούν τα σεμινάρια με θέμα «κατασκευή και εμψύχωση κούκλας – μαρότ» καθώς και εργαστήρια με στόχο την εισαγωγή του κοινού στη δραματοθεραπεία, τη yoga γέλιου και το θεατρικό παιχνίδι. Το φεστιβάλ ρίχνει αυλαία στις 30 Αυγούστου.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr