diktioΗ Κοινότητα "Ιδρύουμε Συνεταιρισμό Καταναλωτών στα Ιωάννινα" δημιουργήθηκε για να αποτελέσει έναν δικτυακό τόπο συνάντησης για την ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και γνώσεων καθώς και τον συντονισμό των ενεργειών όλων των άμεσα ενδιαφερομένων συμπολιτών μας στα Ιωάννινα που επιθυμούν να ιδρύσουν έναν συνεταιρισμό καταναλωτών.

Οι χαμηλότερες τιμές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στην υπόλοιπη Ευρώπη οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στους συνεταιρισμούς καταναλωτών των 30.000.000 μελών, οι οποίοι λειτουργούν ως κυματοθραύστες στην άνοδο των τιμών. (Δείτε Ένωση συνεταιρισμών καταναλωτών Ευρώπης. http://www.eurocoop.org/)

Οι συνεταιρισμοί καταναλωτών είναι παντοπωλεία στα οποία ιδιοκτήτες είναι οι ίδιοι οι καταναλωτές (πελάτες) και έτσι έχοντας διπλό ρόλο, πωλούν τα προϊόντα τους σε τιμές μόνο για την κάλυψη των λειτουργικών τους εξόδων και την χρηματοδότηση ταμείων για την κάλυψη κοινών αναγκών, χωρίς να επιδιώκουν ατομικό οικονομικό όφελος, έτσι τα τρόφιμα δίνονται σχεδόν στο κόστος. Ο βιώσιμος κύκλος εργασιών εξασφαλίζετε από τα αφοσιωμένα μέλη ιδιοκτήτες-πελάτες που ψωνίζουν από τον συνεταιρισμό τους.

Δίκτυο ΚΑΠΑ

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr