CoreVetLogoΗ Ελληνοαμερικανική ένωση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου VET διοργανώνει δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα Εξυπηρέτησης Πελατών για ανέργους που επιθυμούν να απασχοληθούν στην τουριστική βιομηχανία, ή άτομα που εργάζονται ήδη στον τουρισμό αλλά έχουν περιορισμένη εμπειρία.

Εκτός από τους άμεσους δικαιούχους, στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν επίσης, με συμβουλευτικό ρόλο, επόπτες ή διευθυντές στους ανωτέρω τομείς, ή εκπαιδευτές επαγγελματικής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης στον τομέα του Τουρισμού, που θα συμβάλλουν με την εμπειρία τους στην αξιολόγηση του προγράμματος.

Το πρόγραμμα οργανώνεται στις 22 Ιουλίου στην Αθήνα (Μασσαλίας 22) και χωρίζεται σε 3 αυτόνομες και ανεξάρτητες συνεδρίες, ανάλογα με την επαγγελματική κατηγορία στην οποία απευθύνεται ως εξής:


8:30-11:30 Υπηρεσίες Οροφοκομίας (καμαριέρες, καθαρίστριες, επόπτες καθαριότητας, συντηρητές)

12:00-15:00 Υπηρεσίες Υποδοχής (ρεσεψιονίστ, υπάλληλοι τηλεφωνικού κέντρου, γενικό προσωπικό υποδοχής)

16:00-19:00 Υπηρεσίες Χώρων Μαζικής Εστίασης και Μπαρ (σερβιτόροι, προσωπικό μπαρ, βοηθητικό προσωπικό)

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί εκπαιδευτικό υλικό για την ενότητα που θα παρακολουθήσουν, αλλά και δυνατότητα απεριόριστης πρόσβασης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του έργου, που καλύπτει και άλλες ενότητες σχετικές με κάθε επαγγελματική κατηγορία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν για κράτηση θέσης στο τηλ. 2103680006 ή να στείλουν μήνυμα στην διεύθυνσηΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr