rejoin mageireuoume

Ο δήμος Θέρμης αποτελεί έναν από τους πρώτους σταθμούς της κινητής έκθεσης του WWF Ελλάς και το διήμερο 9 & 10 Οκτωβρίου, από τις 17:00 ως τις 21:00, οι επισκέπτες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε 6 διαδραστικά περίπτερα και να ενημερωθούν γύρω από τη διατροφή και την άμεση σχέση της με το περιβάλλον. 

Συγκεκριμένα, μέσα από βιωματικές δράσεις, παιδιά και ενήλικες θα μάθουν με ποιον τρόπο η επιλογή τοπικών και εποχικών φρούτων και λαχανικών, η μείωση της κατανάλωσης κόκκινου κρέατος και επεξεργασμένων τροφίμων πλουσίων σε ζάχαρη και λίπη, καθώς και η σωστή κατανάλωση ψαρικών σε συνδυασμό με την αποφυγή της σπατάλης φαγητού, προστατεύουν την υγεία μας και περιορίζουν ταυτόχρονα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. 

Η έκθεση στο δήμο Θέρμης πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη- Πινακοθήκη Θέρμης.


Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr