rejoin apol job

3.650 επισκέπτες στο σημαντικότερο γεγονός για την εργασία από το Skywalker.gr

H συνάντηση υποψηφίων για εργασία με κορυφαίες εταιρίες από διάφορους κλάδους, η διενέργεια προγραμματισμένων συνεντεύξεων με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό, η απόκτηση σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων, συνυφασμένων με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, η γνωριμία και η κατανόηση των βασικών εργαλείων στην αναζήτηση εργασίας, η επικοινωνία και η δικτύωση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων ήταν οι στόχοι που επιτεύχθηκαν στο πλαίσιο του Athens #JobFestival 2017, που διοργάνωσε το Skywalker.gr.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή και το Σάββατο 29 και 30 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

To Athens #JobFestival 2017 φέτος έκανε τη διαφορά με επιπλέον δράσεις, κατάλληλες για την προετοιμασία για μία επιτυχημένη συνέντευξη, αλλά και για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Οι επισκέπτες που παρευρέθηκαν στη φετινή διοργάνωση είχαν τη δυνατότητα να:

  • Επισκεφθούν τα περίπτερα των 43 επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους που αναζητούσαν προσωπικό.
  • Παρακολουθήσουν 28 ώρες workshops με θέματα σχετικά με την αναζήτηση εργασίας και την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων.
  • Δεχθούν συμβουλές dress code για τη συνέντευξη, αλλά και για την καθημερινότητα τους στην εργασία.
  • Βγάλουν την πιο κατάλληλη επαγγελματική φωτογραφία για το CV τους και τον LinkedIn λογαριασμό τους.
  • Βελτιώσουν το LinkedΙn προφίλ τους σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια εξειδικευμένων στελεχών του χώρου.
  • Μάθουν τα μυστικά του on-line gamification ως κομματιού της συνέντευξης εργασίας.
  • Συμβουλευτούν έναν από τους 34 coaches για να μάθουν πώς να πετύχουν τους στόχους τους και πώς να διαχειριστούν τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Το Athens#JobFestival 2017, επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε, είναι μία δράση του Skywalker.gr που πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά στην Αθήνα με σκοπό να ενισχύσει την απασχολησιμότητα και να συμβάλει στη μείωση της ανεργίας μέσω της συνάντησης εταιριών που αυτή την περίοδο προσλαμβάνουν προσωπικό και μελλοντικών εργοδοτών με τους υποψηφίους για εργασία.

Μία ακόμα επιτυχημένη ενέργεια φέτος αποτέλεσε η διαδικασία των συνεντεύξεων, που συνέβαλε αφενός οι υποψήφιοι να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας και αφετέρου οι εταιρίες να βρουν τον κατάλληλο υποψήφιο για την εκάστοτε θέση εργασίας.

Το Skywalker.gr προσπαθεί να ενισχύει συνεχώς το οικοσύστημα της εργασίας στην Ελλάδα. Προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όλους με τα #JobFestivals που διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφήνοντας χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρίες που το εμπιστεύονται για τη δημοσίευση των αγγελιών τους ξεπερνούν τις 6.000 και οι επισκέπτες καθημερινά αγγίζουν τις 40.000.

Η διοργάνωση του Athens #JobFestival 2017 πραγματοποιήθηκε
με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ — ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Μεγάλοι χορηγοί: NOVA, NIELSEN

Χορηγοί: SEPTONA, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΑΒΟΥΙΔΑΚΗΣ ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΠΙΕΤΡΗΣ

Υποστηρικτής: ACTION LINE

Υποστήριξη παράλληλων δράσεων: ICF GREECE CHAPTER, OWIWI, TOI&MOI,  OXFORD COMPANY, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Χορηγοί επικοινωνίας: MAD, MAD RADIO, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM, READER.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, SFERA 102,2, ΑΘΗΝΑ 9,84, POPAGANDA.GR, THAT’S LIFE, EMEA.GR, SIGMA MEDIA GROUP, NEOPOLIS.GR,  START UP.GR, EDUADVISOR.GR, GOSEMINARS.GR, INFOSPOUDES.GR, OFF RADIO.GR, LIGHT-RADIO.NET, E-STAGE.GR, GAMESPACE. GR, PAIDEIA-ERGASIA.GR, SCHOOLS.GR, JOB FAIR ATHENS, APPLY MY CV, ECOZEN.GR, BUSINESS WOMAN, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, ΜΗΛΕΪΚΑ ΝΕΑ, WALKER.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 227, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πηγή: Skywalker.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr