rejoin tech giannena

Το Tech Talent School, το δωρεάν πρόγραμμα για ψηφιακές δεξιότητες, επιστρέφει και τον Οκτώβριο (στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ISON Ιωαννίνων) με ακόμα περισσότερα αλλά και ανανεωμένα μαθήματα που έχουν στόχο να φέρουν περισσότερους νέους και νέες πιο κοντά στο ψηφιακό μέλλον της εργασίας.  

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της "Microsoft Ελλάδος" και πρόσφατα κέρδισε το Alumni Engagement Innovation Fund (AEIF) που στηρίζει και χρηματοδοτεί ιδέες για εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν κατατεθεί από υποτρόφους του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. από όλο τον κόσμο. 

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και απευθύνονται σε μαθητές, νέους και ανέργους (από 16 ετών και άνω) που επιθυμούν να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες και να εξοικειωθούν με τον προγραμματισμό, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον χώρο του Design και του Digital Marketing. 

Στα Ιωάννινα, θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα:"WordPress: Introduction to Content Management""Social Media: Getting Started with Digital Marketing""Learn how to Code without computer", τα οποία θα επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα του Οκτωβρίου.


Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr