rejoin edu

Η αλλαγή στο εκπαιδευτικό τοπίο, η διά βίου και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ήταν το τρίπτυχο που αναδείχθηκε στο Education Festival 2017, που οργάνωσε για δεύτερη χρονιά το Skywalker.gr, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο Divani Caravel.

Με 54 εκθέτες, 1 συνέδριο, 1 ημερίδα, 28 workshops, απονομή τιμητικών διακρίσεων και προβολή ψυχαγωγικής ταινίας για την εξέλιξη της εκπαίδευσης στην Ελλάδα, όπως αποτυπώνεται στον ελληνικό κινηματογράφο, οι επισκέπτες του διήμερου φεστιβάλ, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ραγδαίες εξελίξεις στην εκπαίδευση και να βρουν διεξόδους για την προσωπική τους ανάπτυξη είτε ως εκπαιδευτικοί, είτε ως εκπαιδευόμενοι, είτε ως γονείς.

Το Φεστιβάλ Εκπαίδευσης 2017, «μία συνομωσία υπέρ του ανθρώπου», όπως είπε χαρακτηριστικά στον χαιρετισμό του ο Διευθυντής Επιχειρησιακής Συνέχειας Skywalker.gr, κ. Δημήτρης Φυντάνης διέθετε ενημέρωση του κοινού μέσα από την ανίχνευση των τάσεων και των διεξόδων που παρέχει η ελληνική εκπαίδευση, τη σύνδεση των εγχώριων σπουδών με την αγορά εργασίας και τις νέες τεχνολογίες, την αποτίμηση της αξίας της διά βίου εκπαίδευσης, τη συνάντηση και συνομιλία (networking) μεταξύ όλων των θεσμικών και ιδιωτικών φορέων, ατόμων και κοινωνικών ομάδων, καθώς και τη δυνατότητα εντοπισμού και ανάπτυξης ατομικών δεξιοτήτων μέσα από σεμινάρια και workshops.

Χάρη στις εισηγήσεις διακεκριμένων εκπαιδευτικών, τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από τον δημόσιο τομέα έγινε σαφές πως οι εποχές που τα πτυχία ήταν αρκετά για την εξέλιξη του ανθρώπου σε προσωπικό και επαγγελματικό πεδίο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, καθιστώντας έτσι αναγκαία την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Όπως είπε και ο κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου, Καθηγητής Μάνατζμεντ & Ανθρώπινων Πόρων, Διευθυντής Executive MBA, Συν-διευθυντής MSc in Human Resources Management στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κ. Δημήτρης Μπουραντάς «είναι καιρός να φύγουμε από τη γνώση και να πάμε στη μάθηση».

 

Η διοργάνωση του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την Αιγίδα:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ

Χορηγοί:

E-LEARNING ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Κ.Π.Α.), ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Υποστηρικτές:

NEW YORK COLLEGE, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, THE CULINARY CENTER & COOKERY CLUB, DEPORTIVO PUBLISHING, PEOPLECERT, ANDREW BETSIS ELT, IIEK AMERICAN EDUCATION, CAREER DESIGN

Χορηγοί Επικοινωνίας:

MAD, MAD RADIO, INSIDER.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, ΑΜΑΡΥΣΙΑ, THAT’S LIFE, NEOPOLIS.GR, ELTNEWS, OFF RADIO.GR, LIGHT-RADIO.NET, E-STAGE.GR, EDUADVISOR.GR, GOSEMINARS.GR, GAMESPACE. GR, SCHOOLS.GR, INFOSPOUDES.GR, ECOZEN.GR, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, PALSO, SKYWALKER EDUCATION

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 227, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πηγή: Skywalker.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr