rejoin nlood

Απευθυνόμενος στην απεγνωσμένη έκκληση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα, που είναι αυξημένες τις καλοκαιρινές περιόδους, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών προχωρά και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στη διοργάνωση έκτακτης αιμοδοσίας στις 22 και 23 Αυγούστου, με στόχο να συμβάλλει για ακόμα μία φορά στον διαρκή, πανελλήνιο αγώνα για αντιμετώπιση της δραματικής ανεπάρκειας αίματος στα νοσοκομεία της χώρας μας.

«Τον Αύγουστο, που για πολλούς είναι ο μήνας της χαλάρωσης και της ξεγνοιασιάς, κάποιοι συνάνθρωποί μας περνούν έναν δεύτερο ‘‘χειμώνα’’» σημειώνουν ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Μιχάλης Βουλγαρίδης, απευθυνόμενοι στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη όλων των πολιτών, καλώντας τους «να προσφέρουν λίγο από το αίμα, λίγο από το χρόνο και πολύ απ’ την ψυχή τους».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αντίστοιχη περσινή έκτακτη αιμοδοσία συγκεντρώθηκαν συνολικά 191 μονάδες αίματος, αριθμός ρεκόρ για μια αιμοδοσία που έγινε σε μία μόνο μέρα και μάλιστα διοργανώθηκε εκτάκτως.

Λόγω της αθρόας περσινής προσέλευσης, φέτος η έκτακτη αιμοδοσία θα διαρκέσει δύο ημέρες, και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Αυγούστου, στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (Στρ. Σαράφη 1, Συκιές) και στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125) αντίστοιχα, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ αφορά όσους και όσες δεν συμμετείχαν στην εκστρατεία αιμοδοσίας του Ιουνίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Συμβουλευτικός Σταθμός Συκεών
τηλ. επικοινωνίας.: 2313.313 151 & 2313.313 117


Πηγή: Δήμος Νεάπολης-Συκεών

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr