rejoin kapi

Όταν ο υδράργυρος φτάνει στα ύψη και οι θερμοκρασίες γίνονται ανυπόφορες η μόνη λύση είναι μία βόλτα στη παραλία, με καλή παρέα, για μια δροσερή βουτιά.

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν όσοι δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα «ΚΑΠΗ και θάλασσα», που υλοποιεί για ακόμη μια χρονιά το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του δήμου Νεάπολης-Συκεών σε συνεργασία με, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες ηλικιωμένους συμπολίτες μας να απολαύσουν στιγμές δροσιάς κι ανεμελιάς.

Από χθες, λοιπόν, ξεκίνησε η καθημερινή εξόρμηση στην παραλία των Φλογητών  για τα μέλη των ΚΑΠΗ, στo πλαίσιo του προγράμματος «ΚΑΠΗ και θάλασσα» και θα διαρκέσει συνολικά τρεις εβδομάδες, όπου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα της Χαλκιδικής. Καθημερινά αναχωρούν γύρω στα 450 άτομα και από τις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες, απολαμβάνοντας  το μπάνιο τους στην παραλία των Φλογητών.

Η αναχώρηση των συμμετεχόντων γίνεται στις 8 π.μ. από τα κατά τόπους ΚΑΠΗ και επιστρέφουν στις 2 μ.μ. με τα συνολικά εννέα λεωφορεία που έχει μισθώσει για αυτό το σκοπό ο δήμος Νεάπολης-Συκεών. Οι καθημερινές αυτές εξορμήσεις γίνονται με συνοδεία ναυαγοσωστών, φυσιοθεραπευτών, νοσηλευτών και εκπροσώπων των μελών των ΚΑΠΗ.


Πηγή: Δήμος Νεάπολης-Συκεών

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr