rejoin mous

Μια υπαίθρια εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στην πλατεία που ενώνει τα δύο κτήρια του ΟΜΜΘ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αίγλη της δεύτερης πανσελήνου του καλοκαιριού και να γίνουν κοινωνοί αγαπημένων τραγουδιών σχετικών με το φεγγάρι. 

Ξεναγός της νοσταλγικής αναπόλησης θα είναι ο δημοσιογράφος Λευτέρης Κογκαλίδης, ο οποίος θα παρουσιάσει 50 δημοφιλείς μουσικές συνθέσεις, ελληνικές και ξένες, που προέρχονται από την προσωπική δισκοθήκη του. 

Η αναπαραγωγή του προγράμματος θα έχει τη μορφή νυκτερινής ραδιοφωνικής εκπομπής, ανοικτής στο κοινό, με τον παραγωγό και παρουσιαστή να προαναγγέλλει από μικροφώνου στοιχεία για την ιστορία και την ταυτότητα γνωστών δημιουργιών, όπως "Χάρτινο το φεγγαράκι" με τη Νανά Μούσχουρη να τραγουδά τους στίχους του Νίκου Γκάτσου που μελοποίησε ο Μάνος Χατζιδάκις και "Fly Μe Τo Τhe Μoon" του Μπαρτ Χάουαρντ με τον Φρανκ Σινάτρα να ερμηνεύει την πρώτη σύνθεση που ακούστηκε στη Σελήνη κατά την αποστολή του Apollo 11.

Ημερομηνία 9 Ιουλίου 2017

'Ωρα: 22:00


Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr