rejoin local

Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης Α.Ε. για πρώτη φορά συμμετέχει στον Πανευρωπαϊκό θεσμό «Αγαπώ την Αγορά μου» (Love Your Local Market) και φέρνει στο λιμάνι της πόλης την μεγαλύτερη γιορτή των αγορών την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017.

Η Πανευρωπαϊκή γιορτή «Αγαπώ την Αγορά μου» (Love Your Local Market) είναι μια δράση που υποστηρίζεται και συντονίζεται από την Παγκόσμια Ένωσης Χονδρικών Αγορών (WUWM). Η καμπάνια επικεντρώνεται φέτος στη νέα γενιά, επιλέγοντας ως σύνθημα “Μarkets for the new generation”.

Στόχος της δράσης είναι να «ενωθούν» μικρές και μεγάλες τοπικές Αγορές, να προβληθεί η σχέση μεταξύ Αγορών, καταναλωτών και τοπικών κοινωνιών, να δυναμώσει η χονδρική και λιανική αγορά και να αναδειχθούν ποιοτικά προϊόντα που διακινούνται στις αγορές όλης της χώρας.

Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης συνεργάστηκαν και παρουσιάζουν τον θεσμό, στην είσοδο της πύλη Α΄ του λιμανιού της πόλης μας. Στο πλαίσιο της παρουσίασης θα προσφερθούν εδέσματα από προϊόντα της ΚΑΘ Α.Ε. και της ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας, αλλά και αναμνηστικά δώρα.

Μία εκδήλωση που περιλαμβάνει συναυλίες και γευστικές δοκιμές θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες στην πόλη μας.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής, 16 Ιουνίου:

  • 19:00 ομιλίες χαιρετισμού.
  • 19:30 Διατροφικές συμβουλές από τον Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, κ.  Σωτηρίου Μάλαμα, Αντιπρόεδρο της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας
  • 19:45 συναυλία με τους The Rundays
  • 20:45 συναυλία με τους Deep in the top
  • 21:45 συναυλία με τους Les Au Revoir

Σας περιμένουμε όλους σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη μας!


Πηγή: Δελτίο Τύπου

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr