rejoin podhlatiko karnavali

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:00, στον Πεζόδρομο Ζεύξιδοςστη Θεσσαλονίκη, το Ποδηλατικό Καρναβάλι.

Στο Ποδηλατικό Καρναβάλι παντρεύεται η παράδοση του Καρναβαλιού, με την αναβίωση της παράδοσης του ποδηλάτου στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια ποδηλατική, περιβαλλοντική και κοινωνική δράση, στην οποία πραγματοποιείται παρέλαση μεταμφιεσμένων ποδηλατιστών, με θεματικές ομάδες και αποκριάτικα άρματα συμβολικού και σατυρικού χαρακτήρα, συνοδευόμενα από τον Βασιλιά Καρνάβαλο.

Πρόγραμμα:

  • 17:00 Έναρξη Μουσικής
  • 18:00 Συγκέντρωση Παρέλασης
  • ~20:30 Γιορτή για όλη την πόλη

Μετά την παρέλαση ακολουθεί γιορτή για όλη την πόλη, στον Πεζόδρομο Ζεύξιδος, με πολύ μουσική, χορό, προβολές, δρώμενα, και άλλες εκπλήξεις. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο www.bikecarnival.gr . Ειδικές προσφορές θα υπάρχουν για τους/τις ποδηλάτ(ισσ)ες που θα συμμετέχουν στην παρέλαση. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλες και όλους!

Θεσσαλονίκη, η Πόλη του ‘Ποτέ’. Σε αυτή την πόλη ζούμε, ποδηλατούμε, ονειρευόμαστε. Όμως απέχει πολύ από την πόλη που φανταζόμαστε και πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε.

Αποφασίσαμε λοιπόν ότι στο φετινό, 8ο Ποδηλατικό Καρναβάλι μπορούμε να ξυπνήσουμε την πόλη του Ποτέ από τον βαθύ της λήθαργο, (δι)εγείροντας τις/τους κατοίκους της με τα ξόρκια μας για να αναλάβουν δράση. Σκοπός μας: να μεταμορφώσουμε για μία μέρα και για μία νύχτα την πόλη του ‘Ποτέ’, στην πόλη που θα θέλαμε να ήταν η Θεσσαλονίκη!

Την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου, ξεχυνόμαστε με τα ποδήλατά μας στους δρόμους της ακίνητης πόλης του Ποτέ και ‘ζωντανεύουμε’ όσες και όσους συναντάμε στο δρόμο μας, προσκαλώντας τους/τις να ανέβουν στα ποδήλατά τους και να μας ακολουθήσουν στη μεταμόρφωση της πόλης μας.


 Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr