rejoin uiothetise ena zoaki foto

Υιοθετήστε ένα Αδέσποτο. 

Όλα τα αδέσποτα ζώα που εντάσσονται στο πρόγραμμα στείρωσης και γενικότερης κτηνιατρικής φροντίδας του Δήμου Αθηναίων διατίθενται για υιοθεσία.

Η διαδικασία υιοθεσίας ενός αδέσποτου σκύλου είναι γρήγορη και απλή, καθώς αρκεί μία υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής του ενδιαφερομένου.

Οι υποψήφιοι ανάδοχοι μπορούν να να επιλέξουν το ζώο που θα τους κρατήσει συντροφιά στο παρακάτω link: http://www.cityofathens.gr/stray_animals.

Στην περίπτωση που κάποιος δημότης μας δεν έχει την δυνατότητα σύνδεσης με το internet μπορεί να προσέλθει στα γραφεία του Τμήματος Αστικής Πανίδας, (Αιόλου 47, 1ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, προκειμένου να μπορέσει να δει το ζώο στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που έχει δημιουργήσει ο Δήμος και περιέχει όλα τα στοιχεία του αδέσποτου ζώου.

Ο Δήμος Αθηναίων διατηρεί πάντα το δικαίωμα επικοινωνίας με τον ανάδοχο και ενημέρωσης για την κατάσταση της υγείας και τον τρόπο ζωής του υιοθετημένου ζώου. 


Πηγή: cityofathens.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr