rejoin worls aids day athensΗ Βουλή των Ελλήνων, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών θα φωταγωγηθούν με την κόκκινη κορδέλα που συμβολίζει τον αγώνα κατά του AIDS, σε μία πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης του κοινού για το HIV/AIDS. 

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016, στις 17.30 το απόγευμα, ο παλμός της Παγκόσμιας Ημέρας AIDS στην Ελλάδα χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας. Η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, η ομάδα κρουστών «Quilombo» και τα μέλη και οι εθελοντές του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος υποδέχονται το κοινό στην Πλατεία Συντάγματος για να παρακολουθήσουν από κοντά τη φωταγώγηση με ειδικούς προβολείς του κτιρίου της Βουλής των Ελλήνων με το «red ribbon». Θα ακολουθήσει ο σχηματισμός της κόκκινης κορδέλας με κεριά, στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας του AIDS. 

Αντίστοιχες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ και άλλες οργανώσεις από την κοινωνία των πολιτών, καθώς και σε 20 πόλεις της περιφέρειας, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με το HIV/AIDS, τα δικαιώματα των οροθετικών ατόμων, την πρόληψη, την τακτική εξέταση και τη σεξουαλική αγωγή εν γένει. 

Οι εκδηλώσεις υλοποιούνται σε συνεργασία με το «AHF Europe»


Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr