rejoin teamfairΗ εκδήλωση TeamFair AUTH αποτελεί την πρώτη προσπάθεια στα χρονικά του Ελληνικού Πανεπιστημίου, η οποία πραγματώνει το όραμα του Co.Mv.o.S. για τη συγκέντρωση όλων των φοιτητικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ΑΠΘ.

Σε αυτή την εκδήλωση που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το διήμερο 18-19 Οκτωβρίου 2016, οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν περισσότερες από 20 εθελοντικές φοιτητικές ομάδες του Πανεπιστημίου τους, να συνομιλήσουν μαζί τους, να μάθουν για τις δυνατότητες που τους προσφέρουν, αλλά και να περάσουν καλά με τις δραστηριότητες που όλες οι ομάδες έχουν ετοιμάσει.

Με αυτή την εκδήλωση αυτή η ομάδα Co.Mv.o.S. αποσκοπεί επίσης στο να δείξει ότι στο ΑΠΘ υπάρχουν άτομα με όρεξη και ενδιαφέρον για να προσφέρουν, και καλεί όλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με τη συμμετοχή τους. Το Teamfair 4.0 θα λάβει χώρα στο πάρκο του ΝΟΠΕ το οποίο βρίσκεται μεταξύ του κτιρίου διοίκησης, της φιλοσοφικής, της θεολογικής και της σχολής οικονομικών επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://teamfair-comvos.web.auth.gr/

Πηγή: ΑΠΘ

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr