rejoin european mobility weekΔωρεάν μαθήματα εκμάθησης ποδηλάτου διοργανώνει ο δήμος Ορεστιάδας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Ορεστιάδας “Ρήσος” στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Η Εβδομάδα Κινητικότητας γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλη την Ευρώπη από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου και έχει στόχο την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και τη δραστηριοποίηση των τοπικών αρχών, των φορέων και των πολιτών για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότηκας, μέσω της οποίας αναβαθμίζονται οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά οι ευρωπαϊκές πόλεις.

Το φετινό θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας είναι η έξυπνη αστική κινητικότητα, η οποία επιτυγχάνεται με την επιλογή βιώσιμων τρόπων μετακίνησης, όπως το ποδήλατο και το βάδισμα.

Η δράση του δήμου Ορεστιάδας και του “Ρήσου” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 10:30 το πρωί στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr