rejoin elizaΗ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και  το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ.  βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τις "Κυριακές για παιδιά και... μεγάλους".

Οι «Κυριακές…για παιδιά και …μεγάλους» ξεκινούν τον Μάιο του 2016 και σκοπό έχουν να γεμίσουν με πολιτιστικές εκδηλώσεις  τις Κυριακές  των παιδιών μας και των γονιών τους.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα παρουσιάζονται θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, magic show και άλλες πολλές εκδηλώσεις , με μοναδικό στόχο την ψυχαγωγία και την καλλιτεχνική παιδεία των μικρών και μεγάλων φίλων του θεάματος, με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό. 

Οι «Κυριακές…για παιδιά και …μεγάλους» συνεχίζονται με την  θεατρική παράσταση «Ελίζα» σε μια διασκευασμένη απόδοση του έργου της Ξένιας Καλογεροπούλου από την θεατρική ομάδα εφήβων του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Καλλίστη» σε σκηνοθεσία και γενική επιμέλεια της Μαριάνας Αλεξανδρή.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00
στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

Λίγα λόγια για το έργο:
Το έργο περιγράφει τον αγώνα μιας κοπέλας να βρει τον αγαπημένο της, μέσα από συνθήκες κι εμπόδια που υπερνικά με δύναμη ψυχής και θέλησης. Η ιστορία της Ελίζας είναι ένας ύμνος για την αληθινή αγάπη. Είναι η συμβουλή του να μην το βάζεις ποτέ κάτω για αυτό που πιστεύεις βαθιά στην καρδιά σου. 
Είναι η πρώτη παραγωγή που ανεβάζει η εφηβική ομάδα του συλλόγου μας και σας προσκαλεί να την τιμήσετε με την παρουσία σας και να της χαρίσετε το χειροκρότημά σας.

Το έργο διασκευάστηκε και διαρκεί 50’. Ανεβαίνει σε σκηνοθεσία και γενική επιμέλεια της Μαριάνας Αλεξανδρή.

Είναι μια παράσταση από εφήβους για εφήβους, κι όχι μόνο! Μια παράσταση που ευχάριστα παρακολουθούν παιδιά από 5 ετών (λόγω των τραγουδιών και χορευτικών) …έως και 105 (λόγω του θέματος του έργου και της ιδιαίτερης σκηνοθετικής προσέγγισης).

Στο έργο συμμετέχουν αλφαβητικά: Γεωργιάδου Ιωάννα, Δημαρίδου Εύα, Λιμπιτσιούνη Θεανώ, Μαυράκη Σοφία, Μιχαηλίδου Μαρία

rejoin eliza2

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr