rejoin Dorean seminario training creativity apo ti samsung

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στo σεμινάριο Training Creativity που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου 2016 στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο Training Creativity έχει διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και έχει ως στόχο να προσφέρει πρακτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιηθούν στη διδασκαλία σε τάξη, ώστε να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των μαθητών και να διευκολύνουν τη διαδικασία της μάθησης.

Στο εργαστήριο Training Creativity για εκπαιδευτικούς θα ασχοληθούμε με τη σχέση των συμμετεχόντων με τη δημιουργικότητά τους και θα την προπονήσουμε.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή εδώ.


Θα ενημερωθείτε με ένα πρώτο email για την επιτυχή καταγραφή της δήλωσης συμμετοχής σας.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Στην περίπτωση που υπάρχει θέση για το σεμινάριο θα ενημερωθείτε με δεύτερο email (ενδεικτικά, μία εβδομάδα πριν το εργαστήριο). Είναι αναγκαίο να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας, απαντώντας στο  δεύτερο email που θα λάβετε προκειμένου να κατοχυρώσετε τη θέση σας.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.


Πηγή: Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Innovathens

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr