rejoin anti drugs

Με σύνθημα "Ζω, δημιουργώ, τραγουδώ ... την πρόληψη" και αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, που είναι η 26η Ιουνίου, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ανατολικής Θεσσαλονίκης "ΕΛΠΙΔΑ" σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και τον Δήμο Καλαμαριάς, πραγματοποιεί εκδήλωση την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 7 το βράδυ, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (πλατεία δημαρχείου). 

Η εκδήλωση στοχεύει να ενημερώσει τους δημότες της Καλαμαριάς και όλους τους πολίτες, για τους θετικούς και δημιουργικούς τρόπους αντιμετώπισης των καθημερινών προκλήσεων, με απώτερο σκοπό την αποφυγή εξαρτητικών και βλαπτικών συμπεριφορών και καλούνται όλοι οι πολίτες να γίνουν ένας κρίκος του υποστηρικτικού δικτύου ανθρώπων και φορέων που πλαισιώνουν το Κέντρο "ΕΛΠΙΔΑ"

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανοίγει με Διαδραστικό Παραμύθι για μικρούς που θα επιμεληθεί η μουσικο -παραμυθού Μαρία Γκόγκα και παιχνίδια πρόληψης για νέους, από στελέχη του Κέντρου "ΕΛΠΙΔΑ". Θα ακολουθήσει Μουσική Κρουστών από την Ομάδα "Κρούση" και η βραδιά θα κλείσει με μια παράσταση για τη ζωή και την πρόληψη που θα παρουσιάσει η περφόρμερ Βαλεντίνα Παρασκευαϊδου μαζί με τους μουσικούς της.

 

 

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr