rejoin art works iek delta 2016 top

ARTWORKS!

Ένα φεστιβάλ τέχνης από τον τομέα PerformingArts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Ο τομέας Performing Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού, διοργανώνει την εκδήλωση τέχνης ArtWorks! Μέσα από μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις και σεμινάρια οι σπουδαστές και φίλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα μπορέσουν να θαυμάσουν το έργο της σπουδαστικής κοινότητας και να ενημερωθούν για θέματα τέχνης, καθώς και για τις επαγγελματικές δυνατότητες που δίνονται στη βιομηχανία του θεάματος.

Το ArtWorks, θα διεξαχθεί τo Σάββατο 21 Μαΐου από τις 12:00 το μεσημέρι, με ένα πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων και δράσεων που περιλαμβάνει:

  • Σεμινάρια σκηνοθεσίας, φωτογραφίας, σεναρίου, υποκριτικής, τραγουδιού, χορού, μακιγιάζ, ενδυματολογίας από εκπαιδευτές του ΙΕΚ και επαγγελματίες του χώρου
  • Mentoring από επιτυχημένους επαγγελματίες του εξωτερικού, μέσω της συνεργασίας που εξασφάλισε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με την πλατφόρμα 100 Mentors.
  • Προβολή των ταινιών που διακρίθηκαν τα δύο τελευταία έτη στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους “FILME”.
  • Συνεντεύξεις τύπου από καταξιωμένους έλληνες ηθοποιούς.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης Art Works έχει αναρτηθεί στο: http://www.delta-iek.gr/ArtWorks. Η είσοδος σε όλα τα σεμινάρια είναι δωρεάν, με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής στην παραπάνω σελίδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί βράβευση – τιμητική διάκριση στον γνωστό ηθοποιό Ιεροκλή Μιχαηλίδη, για την πολυετή προσφορά του στο χώρο της υποκριτικής (θέατρο, κινηματογράφο, τηλεόραση).

Στο κλείσιμο του ArtWorks, στις 20:00, θα διεξαχθεί επίδειξη μόδας του FashionAcademy, με δημιουργίες σπουδαστών εμπνευσμένες από πέντε γνωστά κινηματογραφικά έργα - σταθμούς στο διεθνή κινηματογράφο: «Το Κουρδιστό Πορτοκάλι», «Τα πουλιά», «Ο νονός», «Με κομμένη την ανάσα» και «Match Point». Παράλληλα οι ειδικότητες Αισθητικής & Κομμωτικής θα παρουσιάσουν BodyPaintingShow με κινηματογραφικά θέματα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα λειτουργήσουν παράλληλες εκθέσεις Φωτογραφίας και Αφίσας από τους σπουδαστές των τμημάτων Φωτογραφίας και Γραφιστικής αντίστοιχα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες της βιομηχανίας του θεάματος, δημοσιογράφους, bloggers, σπουδαστές σχετικών τμημάτων σχολών, καθώς και στο ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί για θέματα τέχνης.

Χορηγοί Επικοινωνίας: THE REVIEWER, CITYPORTAL.GR , HELLAS PRESS MEDIA, SKYWALKER.GR, REJOIN.GR, SEMIFIND.GR

Υποστηρικτές:Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους FILME, ΙΑΝΟΣ, ADDART, κοσμήματα RIDADO ARTO, βιομηχανία ενδυμάτων ETHICAL PRINCIPLES, PETER SPORT, ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ, 100 MENTORS, NOW WE MOVE

rejoin xorigoi artworks


 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr