rejoin dorean optikos elegxos penteli

Ο Δήμος Πεντέλης σας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των δράσεων προληπτικής ιατρικής για τους πολίτες, προγραμματίζει σε συνεργασία με το Σύλλογο Οπτικών Οπτομετρών Ελλάδας (ΣΟΟΕ) δωρεάν οπτικό έλεγχο (μυωπία-πρεσβυωπία-υπερμετρωπία) καθώς και δωρεάν παροχή φακών και σκελετών κατά προτεραιότητα σε κατοίκους του Δήμου μας που είναι ανασφάλιστοι και οικονομικά αδύναμοι.

Ο Οπτικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ραντεβού. Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να επικοινωνούν έως 25 Μαΐου με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης, τηλ. 2132050087.


Αρμόδια Διεύθυνση: Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού
Αρμόδια Υπάλληλος: κα Ζαμάνου Μαρία
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 2132050015-17-18


Περισσότερες πληροφορίες: 
ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Διεύθυνση: Καλαμβόκη 2Α, 15127
Περιοχή: Μελίσσια Μελίσσια
Τηλέφωνο: 213-2050087 εσωτ.187
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 


Πηγή: Δήμος Πεντέλης

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr