ΑΦΙΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ WE 24.04.16

Η ορχήστρα «Νέοι Μουσικοί Χωρίς Σύνορα»  και η Ομάδα Εθελοντών Πολιτών «ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» πραγματοτοποιούν  Συναυλία Αλληλεγγύης με την ονομασία «Μια αγκαλιά τραγούδια» που έχει σκοπό την συλλογή τροφίμων για άπορες οικογένειες και η οποία θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο WE (3ηςΣεπτεμβρίου – Γρ. Λαμπράκη), την Κυριακή 24 Απριλίου από τις 21.30 έως τις 23:30 της ίδιας ημέρας.

      Η Ομάδα Εθελοντών Πολιτών «ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» έχει ως αντικείμενο της  κυρίως την συγκέντρωση τροφίμων για άπορες οικογένειες της πόλης μας (πάνω από 120 οικογένειες στο σύνολο, με τάση αυξητική) ενώ συμμετέχει ταυτόχρονα και σε άλλες δράσεις, με σκοπό την  ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Το υλικό που συγκεντρώνεται αφορά τρόφιμα μακράς διαρκείας, απορρυπαντικά, χαρτικά, ειδή πρώτης ανάγκης και είδη προσωπικής υγιεινής, τα οποία αποστέλλονται με μορφή μηνιαίου πακέτου στις άπορες οικογένειες.

 Οι «Νέοι Μουσικοί Χωρίς Σύνορα» είναι μία ορχήστρα η οποία αποτελείται από 25 μέλη ηλικίας από 12 έως 25 χρονών. Σκοπός της ορχήστρας, είναι να δίνει στους νέους ανθρώπους τη ευκαιρία να καλλιεργούν και να ανακαλύπτουν τις μουσικές τους δυνατότητες μέσα από συλλογική δουλειά. Κανένας τους δεν πληρώνεται, και όλα γίνονται για την αγάπη στην μουσική και στον συνάνθρωπο. Η Ορχήστρα πραγματοποιεί συναυλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς και έτσι τα παιδιά της ορχήστρας, με την μουσική τους δίνουν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα.

Η συναυλία αυτή,με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων (όχι χρημάτων ή φαρμάκων) πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ομάδας μας, και των «Νέων Μουσικών Χωρίς Σύνορα» με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού  και την έμπρακτη συμμετοχή του σε θέματα αλληλεγγύης, 

Στη συναυλία εκτός από τους τραγουδιστές της ορχήστρας  Μαίρη Δούτση - Ιορδάνης Καρακασίδης - Γεωργία Μαυραντζά  - Τάσος Σιδηρόπουλος - Μαριάννα Δημούση  συμμετέχουν και μεγάλα ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο της πόλης μας  Εύη Σιαμαντά - Μέλα Γεροφώτη - Πάνος Ζώης - Χρυσάνθη Τσολάκη !

Την ορχήστρα Διευθύνει η Ελένη Παγγούρα
Ενορχήστρωση Ανδρέας Τσιμπανογιάννης
Στο Πιάνο ο Κωνσταντίνος Παπαστεργίου
Έκτακτη συμμετοχή  Αστέρης Τσαλίκης (πιάνο) – Δημήτρης Αραμπατζής (ακορντεόν)

  
Η εκδήλωση αυτή, θα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Κέντρου Πολιτισμού Π.Κ.Μ.

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου
Κεραμάρη Κορτέσσα
6978786947

Πηγή: Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr