rejoin metrisi ostikis puknotitas galatsi

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, "Πεταλούδα" σε συνεργασία με το Τμήμα Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνουν εκδήλωση για την οστεοπόρωση στις 29 (Τρίτη) και 30 (Τετάρτη) Μαρτίου 2016 στο Γαλάτσι!

Η εκδήλωση περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού. Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Κτίριο του πρώτου ΚΑΠΗ, Ηνιόχου 28 και Ορφέως, Γαλάτσι την Τρίτη 29/03/2016, ώρες 10:00 έως 14:00 και την Τετάρτη 30/03/2016, ώρες 10:00 έως 14:00.

Ενημερωτική ομιλία και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες στο κτίριο του πρώτου ΚΑΠΗ, Ηνιόχου 28 και Ορφέως, Γαλάτσι την Τετάρτη 30 Μαρτίου και ώρα 17:00.

Η μέτρηση θα γίνεται σε άνδρες και γυναίκες. Οι ενδιαφερόμενοι από όλα τα ΚΑΠΗ πρέπει να απευθύνονται για κλείσιμο ραντεβού στη νοσηλεύτρια στο τηλέφωνο 2102221910, ώρες 8:30π.μ.–14:30μ.μ. τις καθορισμένες μέρες που βρίσκεται στο χώρο σας για την εξυπηρέτηση σας.


 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία της Galenica!

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις! Ο Σύλλογος μας συμβουλεύει: Η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης! Παρακολουθήστε και ενημερωθείτε και ας μην σας αφορά άμεσα!


Πηγή: Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr