rejoin to batraxakipou pidouse ton balto

Το Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας με το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου Αγίου Δημητρίου, παρουσιάζουν την παιδική θεατρική παράσταση "Το βατραχάκι που πηδούσε στο βάλτο", από την καλλιτεχνική ομάδα "Καρυδότσουφλο". Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο αφήγημα της πνευμονολόγου Δήμητρας Μπουσίου*.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου, στο αμφιθέατρο του Στρογγυλού σχολείου, στις 6:00μμ.

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος του προγράμματος πρόληψης του καπνίσματος "ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ" της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας το οποίο απευθύνεται σε μαθήτριες και μαθητές α'βάθμιας και β'βάθμιας εκπαίδευσης και έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

*Η Δήμητρα Μπουσίου είναι Ιατρός Πνευμονολόγος-Υπεύθυνη του προγράμματος "ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ" και υπεύθυνη του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου Αγ. Δημητρίου.


Λίγα λόγια για την παράσταση: 
Μια συμβολική ιστορία με τεχνική μαύρου θεάτρου για τον εθισμό, το κάπνισμα, τις ουσίες, τις παγίδες και τις εξαρτήσεις.
Ο Χάρης είναι ο κάθε έφηβος, το κάθε παιδί, ένα μικρό γεμάτο χάρες καταπράσινο βατραχάκι. Ανήσυχος, τολμηρός, γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες. Δίπλα του οι παγίδες παραμονεύουν. Όσο ο περίγυρος τις μυθοποιεί, τόσο γίνονται επιθυμητές, γοητευτικές και ελκυστικές.. Ο Χάρης θα τολμήσει τη βουτιά στο βάλτο. Σύντομα θα γνωρίσει τι σημαίνει αυτή του η βουτιά.

Πηγή: Δήμος Αγίου Δημητρίου

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr