apergia-aeiΛουκέτο στις διοικητικές υπηρεσίες των ΑΕΙ όλης της χώρας βάζουν σήμερα και αύριο οι διοικητικοί υπάλληλοι, καθώς 440 συνάδελφοί τους αντιμετωπίζουν την απόλυση, μετά την κυβερνητική διγλωσσία και τον εμπαιγμό.

Το κτήριο διοίκησης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τελεί υπό κατάληψη από τις 7 το πρωί, οι διοικητικοί υπάλληλοι του ιδρύματος, θα παραμείνουν εκεί έως το μεσημέρι, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που κήρυξε η ομοσπονδία τους.

Υπό κατάληψη τελούν οι εγκαταστάσεις του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Πανεπιστημίου Πάτρας, όπου οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να στήσουν σκηνές.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι αντιδρούν στον σχεδιασμό της κυβέρνησης να αξιολογηθούν οι οργανισμοί και τα οργανογράμματα των ανώτατων ιδρυμάτων από ανεξάρτητο εκτιμητή και στη συνέχεια να καλυφθούν 600 θέσεις από τη δεξαμενή των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: www.avgi.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr