rejoin kalesma arsis gia ta prosfugopoula

Κάλεσμα για βοήθεια στα προσφυγόπουλα!

Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων καλεί σε συγκέντρωση βρεφικών ειδών για την υποστήριξη των προσφύγων και μεταναστών σε Ειδομένη και Διαβατά.

Οι αυξημένες ανάγκες στους δύο αυτούς πλέον πολυπληθείς καταυλισμούς, ως αποτέλεσμα του κλεισίματος των συνόρων καθιστούν για ακόμα μια φορά επιτακτική την ανάγκη συνδρομής της τοπικής κοινωνίας.

Συγκεντρώνουμε καθημερινά: βρεφικές πάνες Νο1,2,3,4,5,6, μωρομάντηλα, κρέμες συγκάματος, ταλκ, έτοιμες φρουτόκρεμες, βρεφικό γάλα πρώτης και δεύτερης ηλικίας, κρέμες σε σκόνη, πιπίλες, μπιμπερό, ατομικούς χυμούς, κρουασάν, καραμέλες, γάλα εβαπορέ, μπισκότα.

Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιείται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 – 16:00 στην Κεντρική Είσοδο του Λιμανιού από Δωδεκανήσου ύστερα από συνεννόηση στο τηλέφωνο 6975658523 για λήψη οδηγιών.

Η ΑΡΣΙΣ επίσης προσκαλεί τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν εθελοντικά στη δράση της στο camp των Διαβατών και στη ταξινόμηση κ διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού στους πρόσφυγες.

ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων
Πτολεμαίων 35 & Συγγρού,
Τηλ./Φαξ: 2310526150
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.arsis.gr


Πηγή: Δελτίο Τύπου

rejoin arsis logo mini

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr