rejoin 11os imimarathonios megas alexandros pella11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», για άλλη μια χρονιά υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και ρεκόρ συμμετοχών!

Την Κυριακή 3 Απριλίου, όλοι οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης θα είναι γεμάτοι από χαμογελαστά πρόσωπα κάθε ηλικίας  Εσύ θα είσαι εκεί;

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται μέχρι τις 9 Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν θέση στην εκκίνηση χωρίς καθυστέρηση! Κανείς δεν πρέπει να λείψει από τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, που φέτος αναμένεται πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά και έχει σύνθημα «Όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε»!

Ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, με αφετηρία την κεντρική πλατεία της Πέλλας στις 08:00 και τερματισμό στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα στο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι Δρόμοι Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ. καθώς και ο Δρόμος 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο περιβάλλον.

Το καινούργιο στοιχείο που θα «απογειώσει» τη φετινή διοργάνωση είναι οι βελτιώσεις στις τέσσερις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τη θέσπιση νέας διαδρομής στο Δρόμο Υγείας 5.000μ., καθώς και την τροποποίηση της εκκίνησης του Μαραθωνίου Δρόμου.

Με τις ενέργειες αυτές εξασφαλίζονται καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες και επιδόσεις, αλλά και μεγαλύτερη ευχαρίστηση για τους δρομείς κάθε επιπέδου.

Η Οργανωτική Επιτροπή απευθύνει σε όλους κάλεσμα να κάνουν την εγγραφή τους διαμέσου της ομάδας ενός εκ των 52 φορέων κοινωνικής προσφοράς, τα οποία υποστηρίζουν και υποστηρίζονται από τη διοργάνωση στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης αυτής.

Αναλυτικά στοιχεία για τη δράση των συνεργαζόμενων κοινωνικών φορέων, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες δρομείς να επιλέξουν αυτόν που προτιμούν να ενισχύσουν εντασσόμενοι στην ομάδα του, βρίσκονται στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, στον σύνδεσμο http://www.bit.ly/1zxQty7.

Οι εγγραφές στις ομάδες των υποστηριζόμενων φορέων υποβάλλονται απευθείας στους εν λόγω φορείς.


Εναλλακτικά, οι εγγραφές μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

  1. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης,www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.
  2. Mε αποστολή της δήλωσης με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με fax  στο 2310 725076 (Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης).

Ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και των Δήμων Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων -Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου. Παράλληλα, υποστηρίζεται από πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις βελτιωμένες διαδρομές της φετινής διοργάνωσης, για το αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς και για τις παράλληλες πολιτιστικές και περιβαλλοντικές εκδηλώσεις, θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

Να είσαι εκεί!

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr