ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ.
βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τις

rejoin vradies theatrou

Οι «Βραδιές Θεάτρου» ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2016 και απευθύνονται σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για μια σειρά θεατρικών παραστάσεων, από αξιόλογους θιάσους και επιλεγμένα έργα, που θα παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δύο ή τρεις παραστάσεις το μήνα, σε θεατρικές σκηνές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.

rejoin vradies theatrou foto 3Οι «Βραδιές Θεάτρου» συνεχίζονται επιτυχώς με την θεατρική παράσταση «Λέλα Καραγιάννη. Η μάνα της Αντίστασης». Mονόλογος του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, ερμηνεύει η Μαίρη Βιδάλη, από το Διάχρονο Θέατρο, στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 21:00.

Η Λέλα Καραγιάννη θεωρείται κορυφαία κατοχική ηρωίδα. Μέσα στην κακόφωνη εποχή που μας περιβάλει σκιάζοντας τις προθέσεις και τις προσδοκίες μας, η θεατρική Λέλα έρχεται ως άγγελος της νεοελληνικής τραγωδίας να επικαιροποιήσει την αξιοπρέπεια, την αντίσταση στην βαρβαρότητα και να μετατρέψει τον θάνατο της σε παράδειγμα ήθους διαρκείας. Η παράσταση πήρε υμνητικές κριτικές από απλούς θεατές και ειδικούς στο είδος.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Γιώτα Κουνδουράκη
Ερμηνεία: Μαίρη Βιδάλη
Σύνθεση Προβολών: Κατερίνα Μαντέλη
Σκηνικά – Κοστούμια: Χάρη Σεπεντζή
Φωτισμούς: Γιώργος Δανεσής

***

Ακολουθούν: η παράσταση του θεάτρου Γέννεσις σε συνεργασία με την Κίνηση Επικοινωνίας Πολιτών Φιλύρου με το έργο: «Ισμήνη» του Γιάννη Ρίτσου, στις 19 Φεβρουαρίου 2016 και η παράσταση του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών και Αναδόχων Οικογενειών(Σ.Φ.Ε) του δ.β «Άγιος Στυλιανός» με το έργο: «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, στις 27 Φεβρουαρίου 2016.


ΧΟΡΗΓΟΣ:

rejoin mouzenidis travel logo

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

rejoin xorigoi epikoinonias kinimatografos alexandros

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr