ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑrejoin dimos 8essalonikis logo

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08/12/2015


rejoin summetexoume isotima synavlia thessaloniki fotoΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΙΣΟΤΙΜΑ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της δέσμης των δράσεων «Συμμετέχω Ισότιμα», σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού της ΠΚΜ και την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής του ΑΠΘ, διοργανώνουν μουσική εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, από τις 19.30’ ως τις 22.00’, στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ.

Η συναυλία διοργανώνεται για τα άτομα που βιώνουν ακόμη και στην εποχή μας διακρίσεις και έχουν προσκληθεί όλοι οι φορείς που ασχολούνται με την αναπηρία, καθώς και οι συμμετέχοντες στα προγράμματα απεξάρτησης, διότι, όπως τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης Χάρης Αηδονόπουλος, «ο συγχρωτισμός όλων μας βοηθάει στο να σπάσουμε τα δεσμά του κοινωνικού αποκλεισμού και να είμαστε ομάδα χωρίς διακρίσεις».

Στη συναυλία συμμετέχουν ο Διογένης Δασκάλου, ο Γιάννης Σερβετάς, η Γεωργία Συλλαίου, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, τα πνευστά των Monie-Monie Coniente και οι «Αϊντε Ψιλά Ψιλά», ενώ θα προβληθεί μέρος της ταινίας «Φαντασία» του Disney, που οπτικοποιεί τον ήχο με ταυτόχρονη μετάφραση στη νοηματική.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εφαρμόζει την πρωτοβουλία «Συμμετέχω Ισότιμα» στην υγεία, την άθληση, τον πολιτισμό και σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας εδώ και 14 μήνες, με σημαντικές εκδηλώσεις ειδικά για τα άτομα με αναπηρία και με στόχο την ισότιμη μεταχείριση και τη δημιουργία μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, συνοχής και χωρίς διακρίσεις.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.


rejoin summetexoume isotima synavlia thessaloniki foto2ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –
Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Βασ. Όλγας 198, 541 10 Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2313 319702, 2313 319776, 2313 319817

Fax. 2313 319891 / e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook:www.facebook.com/pkmakedonias

Twitter: twitter.com/PKMakedonias

Δελτία Τύπου και φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας: www.pkm.gov.gr.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr