rejoin xristougenna fotoΣτο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων για τα Χριστούγεννα η Ελένη Καρακάση γυρίζει τις γειτονιές της Αθήνας ξεφυλλίζοντας μουσικά το κεφάλαιο Έρωτας και κάνει στάση την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Πόλη Θέατρο (Φωκαίας 4 και Αριστοτέλους 87, Πλ. Βικτωρίας, τηλ.: 2111828900) και τις Δευτέρες 14 και 21 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στην Αμαξοστοιχεία – Θέατρο «Το Τρένο στο Ρουφ», τηλ.: 210 9237076.

Από τον Θεοδωράκη, τον Χατζιδάκη και τον Ξαρχάκο μέχρι τον Κραουνάκη, τον Κηλαηδόνη, τον Μικρούτσικο και τον Λοϊζο.

Με ενδιάμεσες στάσεις στον Καλδάρα, τον Ζαμπέτα, τον Σπανό, τον Νικολόπουλο, τον Καραμουρατίδη… Με την υπέροχη φωνή της και το μοναδικό της ταμπεραμέντο η Ελένη Καρακάση μας θυμίζει λόγια και μουσικές, που σιγομουρμουρίσαμε όλοι κεραυνοβολημένοι από έρωτα. Είτε πετώντας στα ουράνια είτε πεσμένοι στα πατώματα!

Με τον Δημήτρη Χρυσανθακόπουλο να τη συντροφεύει στο πιάνο και τον Δημήτρη Χαλιώτη να διαλέγει τα τραγούδια και να βάζει την πινελιά του στις ενδιάμεσες σύντομες πρόζες η Ελένη Καρακάση μας προσκαλεί να γίνουμε όλοι μια παρέα και να τραγουδήσουμε στον διπλανό μας… στρώσε το στρώμα σου για δυο!

Κι επειδή… η αγάπη θέλει δύο, η Ελένη καλεί στη σκηνή μαζί της τον ταλαντούχο ηθοποιό και τραγουδιστή Δημήτρη Αϊβαλιώτη για να τραγουδήσουν παρέα. Μία μουσική βραδιά πλημμυρισμένη από έρωτα, πολύ χιούμορ και αγαπημένα τραγούδια, που θα κάνει τις φετινές γιορτές ξεχωριστές.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

rejoin opanda logo 250

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr