Μαθησιακές Δυσκολίες και όχι Τεμπελιά!!!

rejoin dorean diagnosi mathisiakon duskolionΜην βιαστείτε να κατηγορήσετε το παιδί σας ότι παραμελεί τις εργασίες του, ότι βαριέται να διαβάσει και κυρίως ότι «δεν παίρνει» τα γράμματα!

Οι μαθησιακές δυσκολίες μπορεί να κάνουν και το πιο απλό μάθημα, βάσανο για το παιδί σας και τη διαδικασία της μάθησης πραγματικό εφιάλτη.

Δυσκολίες στην γραφή, στην ανάγνωση, στην ορθογραφία και στα μαθηματικά ταλαιπωρούν μεγάλο αριθμό μαθητών και αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα και έγκυρα, οι αρνητικές επιπτώσεις στην σχολική επίδοση, στην αυτοεκτίμηση και στον ψυχισμό του παιδιού μπορεί να είναι μεγάλες.

Στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. γνωρίζουμε πως η έγκαιρη διάγνωση είναι το πρώτο βήμα για την σωστή και εποικοδομητική παρέμβαση και γι’ αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε σε κάθε μαθητή, μια Δωρεάν εκτίμηση των μαθησιακών ικανοτήτων του, με την χρήση εξειδικευμένων διαγνωστικών εργαλείων!

Μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί σας να αντιμετωπίσει τυχόν δυσκολίες στη μάθηση, να βελτιώσει την σχολική του επίδοση και κατ’ επέκταση την εικόνα που έχει για τον εαυτό του, μετατρέποντας το σχολικό περιβάλλον σε χώρο ξεγνοιασιάς και απόλαυσης!!!

Στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. θα δεχόμαστε παιδιά Δωρεάν, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Για ραντεβού επικοινωνήστε με την γραμματεία του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Τηλ. 215 5151681 - κιν. 6936 504508

rejoin kethesu logo

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr