Η Forthnet με την υπηρεσία e-bill στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

rejoin nova forthnet foto1Η Forthnet, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο πλευρό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». rejoin nova forthnet foto2Από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου με κάθε ενεργοποίηση forthnet ή nova e-bill, προσφέρεται 1 ευρώ στον Οργανισμό για την αγορά και λειτουργία θερμοκοιτίδας μεταφοράς νεογνών σε κινητή ιατρική μονάδα, καθώς και για την κάλυψη του κόστους εργασίας ενός ειδικευμένου διασώστη.

Η ενεργοποίηση του e-bill πραγματοποιείται μέσα από το Μy Account αλλά και στα Καταστήματα Forthnet. Οι συνδρομητές Forthnet και Nova, μέσω του e-bill, μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση με εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο στην υπηρεσία τους.

Η εγγραφή στην υπηρεσία e-bill είναι προσφορά και χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου Forthnet

Τ.: (+30) 211 9559104
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

rejoin fothnet nova logos

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr