rejoin keak logoΤο ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει το δεύτερο Συνέδριο CarrierOrientation (Επαγγελματικός Προσανατολισμός).

Το Συνέδριο περιλαμβάνει μέσω Καινοτομικών Διαδικασιών Εκπαίδευσης, το ποιοί είναι οι στόχοι μιας επιχείρησης, ποιά τα κριτήρια ανάπτυξης της και ποιό το όφελος της ορθής Στρατηγικής.

Οι Στόχοι του Συνεδρίου είναι:

  • Να βοηθήσουμε τους μαθητές και τους φοιτητές να καταλάβουν την Στρατηγική των Επιχειρήσεων, μέσα από πραγματικό παράδειγμα. Τον Τρωικό Πόλεμο (Strategy Case Study).
  • Να εξοικειωθούν οι επαγγελματίες, με τη συγκέντρωση στοιχείων και να αναλάβουν την ευθύνη ανάπτυξής του, να δουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους, σε σχέση με τους στόχους που τους έχει θέσει η επιχείρηση που εργάζονται ή θα εργαστούν στο Μέλλον.
  • Για να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί και γονείς μια νέα δομή Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε πραγματικό περιβάλλον επιχείρησης και με πραγματικό μάθημα (Ιλιάδα) σαν CaseStudy– Με εφαρμογή στις Επιχειρήσεις.

Η δομή της ομιλίας / forum, είναι σχεδιασμένη και απευθύνεται τόσο στον επαγγελματία, όσο και στο μαθητή Γυμνασίου - Λυκείου – φοιτητή.

Bασίζεται και αναλύει την Στρατηγική των Επιχειρήσεων και το πώς επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Θεματολογία Εισήγησης:

  • Εισαγωγή στη Στρατηγική των Επιχειρήσεων
  • Ανάλυση Εξωτερικού & Εσωτερικού Περιβάλλοντος
  • Είδη Στρατηγικής
  • Στρατηγικές Ανάπτυξης & Ανταγωνισμός
  • Στρατηγικές Επίτευξης Συγκριτικού Πλεονεκτήματος
  • Casestudy – Ο Τρωικός Πόλεμος

rejoin 2nd Career Orientation keak

Εισηγητής: Γεράσιμος Τζαμαρέλος

 

Ο κ. Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι κάτοχοςΔιδακτορικού τίτλου σπουδών στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Είναι Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Marketing και Επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή.

Δημαρχείο Καλλιθέας - Mantzagriotaki 76, Kallithea 176 76, Greece

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, στις 18.00 – 20.30

(Ώρα προσέλευσης: 17.45)

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr