rejoin artbility antigoni maketaΗ “ΑΝΤΙΓΟΝΗ-Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για τον Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη Μη Βία” και οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Artability έχουν τη χαρά να σας ενημερώσουν ότι τα εγκαίνια της έκθεσης των έργων τέχνης τους είχαν μεγάλη επιτυχία.

Μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2015 στο Βαφοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην οδό Γ. Βαφοπούλου 3, στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ Δευτέρα–Παρασκευή: 8.00-21.00 και Σάββατο: 8.00-15.00​​ θα μπορείτε να απολαύσετε την έκθεση τέχνης του Artability, με ελεύθερη είσοδο.

Επίσης, η ΑΝΤΙΓΟΝΗ και οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Artability θέλουν να σας προσκαλέσουν στην τελική παρουσίαση του προγράμματος, στις 25 Νοεμβρίου 2015 στις 16:00 στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΜΜΣΤ), Εγνατίας 154 (εντός ΔΕΘ-HELEXPO).

Στην εκδήλωση, οι εταίροι του προγράμματος από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Λιθουανία παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της υλοποίησης του διετούς Προγράμματος Artability στις χώρες τους.

Το Artability είναι ένα διεθνές πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.Το πρόγραμμα είναι βασισμένο στη δημοκρατική παιδαγωγική μέθοδο και στη βιωματική μάθηση και αποσκοπεί στην αναστροφή της «από τα κάτω προς τα πάνω» κυρίαρχης εκπαιδευτικής προσέγγισης. 
Μέσω αυτής της μεθοδολογίας, οι εκπαιδευτές, υποβοηθούμενοι από έναν ψυχολόγο και έναν ψυχίατρο, βοήθησαν τους συμμετέχοντες να βγάλουν προς τα έξω τις γνώσεις τους μέσα σε συνθήκες πλήρους ισότητας. 

Η συμμετοχική διοργάνωση των εβδομαδιαίων εργαστηρίων τέχνης, των σεμιναρίων και της έκθεσης είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να επιτρέπουν την ενεργό και εξειδικευμένη συμμετοχή και να χτίζουν πρακτικές ικανότητες, χρήσιμες στην αγορά επαγγέλματος στο μέλλον.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε στον ειδικά αφιερωμένο ιστότοπο www.artability.eu.
rejoin antigoni mko logo



Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr