rejoin gi cluster networking day foto

Tο gi-Cluster με την υποστήριξη του Corallia και του Εργαστηρίου Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία και τα ΜΜΕ / ΕΚΠΑ διοργανώνει την Ημερίδα Δικτύωσης Πανεπιστημίου - Βιομηχανίας με τίτλο "gi-Cluster Networking Day", την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 στην Αίθουσα Αργυριάδη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των προοπτικών καριέρας που προσφέρουν τα μέλη του gi-Cluster στον κλάδο των Ψυχαγωγικών και Δημιουργικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών στην Ελλάδα, καθώς και η προώθηση και η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ βιομηχανίας, ακαδημαϊκών φορέων και ερευνητικών κέντρων.

Το παρών στην Ημέρα Δικτύωσης θα δώσουν εκπρόσωποι των ακαδημαϊκών, ερευνητικών και επιχειρηματικών μελών του gi-Cluster με ενδιαφέρουσες ομιλίες, ενώ όσοι συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να εξερευνήσουν τις προοπτικές συνεργασίας με μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας στον χώρο των Ψυχαγωγικών και Δημιουργικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών.

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση συστήνεται η προεγγραφή στον σύνδεσμο εδώ.

Δείτε το Πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Η εκδήλωση gi-Cluster Networking Day εντάσσεται στο Έργο «Δημιουργία και Λειτουργία Δομής Διαχείρισης και Ανάπτυξης Συνεργατικού Σχηματισμού Τεχνολογιών Παιγνίων και Δημιουργικού Περιεχομένου», που υλοποιεί το Corallia ως Συντονιστής (Φορέας Αρωγός) του gi-Cluster, συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς πόρους και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς 2007-2013. Tο Έργο εντάσσεται στο Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) και στο Π.Ε.Π. Αττική 2007-2013 με κεντρικό μήνυμα «Η Περιφέρεια στο Επίκεντρο της Ανάπτυξης», στο πλαίσιο της Πιλοτικής Φάσης Λειτουργίας της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας «Δημιουργία Καινοτομικών Συστάδων Επιχειρήσεων – Ένα Ελληνικό Προϊόν, Μια αγορά: ο Πλανήτης».

rejoin gi cluster foto bottom

 

 

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr