Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου στους πολίτες του δήμου Ωραιοκάστρου.

rejoin dwrean metriseis sakxarou dimos wraiokastrouΜε πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του δήμου Ωραιοκάστρου και σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Διαβατών πραγματοποιούνται εξετάσεις δωρεάν μέτρησης σακχάρου στους πολίτες του διευρυμένου δήμου.

Από τις 12 Οκτωβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα από τις 8.30 έως και τις 10.30 το πρωί οι πολίτες του δήμου Ωραιοκάστρου έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν εξέταση σακχάρου στο κτίριο του Παύλου Μελά (ΚΑΠΗ Παλαιοκάστρου).

H δράση έχει ως στόχο την έγκαιρη διάγνωση της νόσου μέσω της μέτρησης του γενικού πληθυσμού, καθώς ο σακχαρώδης διαβήτης αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες αυξημένης νοσηρότητας και πρόωρης θνησιμότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του Κέντρου Υγείας Διαβατών 2310781979 και στο γραφείο της αντιδημαρχίας στο τηλέφωνο 2313304072.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr