rejoin taf logo

Το 1ο Thessaloniki Animation Festival (TAF) πραγματοποιείται από την AddArtrejoin add art logo, στον Κινηματογράφο «Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη με προβολές animation από όλο τον κόσμο, από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου 2015, υπο την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Ο επίτιμος καλεσμένος του TAF για το 2015 είναι ο Rony Oren, ένας ειδήμονας του είδους και Πρύτανης του τμήματος animation του Bezalel Academy of Fine Arts & Design Jerusalem, ο οποίος θα δώσει σεμινάρια (masterclasses) για stop motion animation. Επίσης, έχουν προσκληθούν και άλλοι καλλιτέχνες της Θεσσαλονίκης που θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα με ενδιαφέροντα εργαστήρια πάνω στην τέχνη του animation. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και πάνελ με θέμα το animation και τις εφαρμογές του, το animation στην Ελλάδα και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στη χώρα μας.

Στο TAF θα διεξαχθεί διαγωνισμός ταινιών animation μικρού μηκους, με βραβεύσεις σε διάφορες κατηγορίες.

Αφιέρωματα που θα συνοδεύουν το διαγωνιστικό:

  • 70 χρόνια Ελληνικό Animation: αφιέρωμα της ASIFA (Association Internationale du Film dAnimation) όπου θα προβληθούν Ελληνικά animation που έχουν ξεχωρίσει από το 1945 έως σήμερα, με 
  • Be There Corfu Animation Festival”: Το σημαντικό Κερκυραϊκό φεστιβάλ θα προβάλει στο πλαίσιο του TAF τα καλύτερα επιλεγμένα animation των τελευταίων ετών του. Το “Be There Corfu Animation Festival” θα μας ταξιδέψει και σε παλαιότερες χρονιές του, για να μας θυμίσει πόσο όμορφη και διαχρονική είναι αυτή η τέχνη.
  • Επίτιμος Καλεσμένος, Rony Oren: Το TAF προσκαλεί τον Rony Oren, υπεύθυνο του τμήματος animation στο πανεπιστήμιο καλών τεχνών Bezalel της Ιερουσαλήμ, για να παρουσιάσει τις μικρού μήκους ταινίες animation που δημιουργήθηκαν στο τμήμα του.

Παράλληλες δράσεις

  • Πάρτυ έναρξης του TAF στο Bord-De-LEau ( Εγνατίας 45)
  • Πάρτυ λήξης του TAF στον πολυχώρο WE, με μουσικές από ταινίες, σειρές, animation και games με DJ sets από τους Hiro, Kerrara, Taf.
  • Δωμάτιο απόδρασης του The Mindtrap στον Κινηματογράφο Αλέξανδρο, για τους φίλους του φεστιβάλ.
  • Συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών προσωπικής υγιεινής, χαρτικών και απορρυπαντικών, για τις οικογένειες που στηρίζει η ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Websites και Online πληροφορίες στα:

www.tafestival.gr

www.facebook.com/addart.gr

To TAF είναι υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού της Περφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

rejoin aigida tou taf 2015 logo

Μέγας Χορηγός

rejoin megas xorigos tou taf 2015 logo

 

 

 

 

Με την Υποστήριξη των

rejoin ert3 logo rejoin dtakustore.gr logo rejoin cosmic realms logo  rejoin taf ypostirktis logo 

Χορηγοι Επικοινωνίας

 rejoin ert3 logo    rejoin 1055rock logo rejoin exostis press logo rejoin harity logo

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr