rejoin festival athlisis kai anapsixis foto newΜία τριήμερη γιορτή για όλους για τον Αθλητισμό, την Υγεία και τη Διασκέδαση. Στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, 23 με 25 Οκτωβρίου 2015, οι πολίτες της Αττικής μπορούν να συμμετάσχουν εντελώς δωρεάν σε περισσότερα από 11 αθλήματα και σε ένα πλούσιο πρόγραμμα παράπλευρων δράσεων για μικρούς και μεγάλους.

Το Φεστιβάλ Άθλησης και Αναψυχής εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΕυΚίνησις» της Περιφέρειας Αττικής το οποίο στοχεύει στην προαγωγή της Υγείας  και θέλει να ενημερώσει τους πολίτες για τους κινδύνους που εγκυμονεί η καθιστική ζωή και να τους παρακινήσει προς έναν πιο υγιή, ενεργό και αθλητικό τρόπο ζωής.

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού, στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο (Ευελπίδων 2, Αθήνα) όπου για τρεις ημέρες οι πολίτες κάθε ηλικίας, φύλλου και σωματικής κατάστασης μπορούν να συμμετάσχουν στα εξής αθλήματα: Basket, Ποδόσφαιρο, Volley, Tennis, PingPong, Yoga, Pilates, Αεροβική Γυμναστική, Στίβο, Χοροθεραπεία, Σκάκι. Στα ομαδικά αθλήματα (Basket, Volley και Ποδόσφαιρο) υπάρχει η δυνατότητα για ατομικές, αλλά και ομαδικές συμμετοχές στα αντίστοιχα ερασιτεχνικά τουρνουά. Παράλληλα, θα διεξάγονται βιωματικά εργαστήρια, όπως «Πρώτες Βοήθειες στο Χώρο Εργασίας» και «Τεχνικές Χαλάρωσης και Σωστής Αναπνοής», αλλά και ομιλίες για θέματα όπως το στρες, τη σωστή διατροφή στην εργασία, τις δυνατότητες άθλησης στην πόλη και άλλα.

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να συμμετάσχουν στις εξής παιδικές δραστηριότητες: Eπίδειξη Ξιφασκίας, Γνωριμία με τα Αθλήματα του Στίβου, Εργαστήρι «Ζω, Κινούμαι, Τρέφομαι Σωστά», Εργαστήρι: «Φτιάχνω το Δικό μου Λαχανόκηπο» και Zumba. Όλα αυτά σε ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον, παρουσία γιατρών, φυσικοθεραπευτών και γυμναστών που θα καθοδηγούν τους συμμετέχοντες και θα εξασφαλίζουν την ομαλή συμμετοχή τους στις αθλητικές δραστηριότητες.

Για το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ και φωτογραφίες μπείτε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κατερίνα Παράσχου, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr