Στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού είναι αφιερωμένος αυτός ο Οκτώβρης και τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προσφέρουν μια σειρά από - όπως πάντα - ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης αλλά και πρόληψης της νόσου.

rejoin karkinos tou mastou fotoΜάλιστα, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διευρύνει τη δράση σε επίπεδο γενικότερης πρόληψης γυναικείων παθήσεων με μια σειρά εξετάσεων που διεξάγονται από τον εθελοντή ιατρό των Δημοτικών Ιατρείων, γυναικολόγο - μαιευτήρα, Παναγιώτη Συρράκο (πάντα κατόπιν ραντεβού).

Αυτές είναι:

- Λήψη Ιστορικού Ασθενούς

- Επισκόπηση Τραχήλου - Κόλπου

- Τεστ ΠΑΠ

- Ψηλάφηση Μαστών

- Συμβουλευτική Εφήβων – Εφηβική Γυναικολογία

Στα ραντεβού προηγούνται οι ανασφάλιστες – άνεργες γυναίκες.

«Ο καρκίνος του μαστού εάν διαγνωστεί έγκαιρα μπορεί να θεραπευτεί. Η έγκαιρη διάγνωση επιτυγχάνεται με την αυτοεξέταση, τη μαστογραφία και την κλινική εξέταση από ειδικό γιατρό», τονίζει σχετικά ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, ιατρός, Γιώργος Οικονομίδης.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι για τις εξειδικευμένες εξετάσεις που χρήζουν συγκεκριμένου ιατρικού εξοπλισμού, έχουν εξασφαλισθεί ειδικές τιμές για κατοίκους της πόλης, μέλη ειδικών ομάδων πληθυσμού, σε συνεργασία με ειδικά διαγνωστικά κέντρα της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες για θέματα προληπτικής υγείας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Στ. Καραγιώργη 2, 1ος όροφος δημαρχείου) στο τηλέφωνο 213-2000272 και με τα Δημοτικά Ιατρεία (2ος όροφος δημαρχείου) στα τηλέφωνα 213-2000187, -196.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr