Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, το
Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της
Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου "Οδοιπορικό"
,

σχεδιάζει να πραγματοποιήσει:

Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Εξέλιξης

rejoin dimos peristeriou logoΣκοπός της Ομάδας είναι η απόκτηση αυτογνωσίας και η εξέλιξη της προσωπικότητας των μελών. Απευθύνεται σε ενήλικες δημότες Περιστερίου, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας.

Μέσα στην ομάδα, τα μέλη έχουν την ευκαιρία, μέσω της ελεύθερης συζήτησης, της δημιουργικής γραφής, της δραματοποίησης κ.α, να μοιράζονται και να επεξεργάζονται τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τα συναισθήματά τους μαζί με τα άλλα μέλη, καθώς επίσης να μαθαίνουν να αξιοποιούν αυτά που ήδη γνωρίζουν και να δέχονται την προσφορά των άλλων ευχάριστα.

Η Πρόεδρος, κα Ουρανία Ν. Σαγιάκου, Δημοτική Σύμβουλος, κρίνει ότι στις μέρες μας για την αντιμετώπιση των προσωπικών δυσκολιών και προβλημάτων και για την αναζήτηση δημιουργικών προοπτικών στη ζωή μας, η Ομάδα θα συντελέσει σε αυτή την κατεύθυνση.

Η Ομάδα θα πραγματοποιηθεί από τον Νοέμβριο 2015 έως τον Απρίλιο 2016, στο χώρο του Οδοιπορικού (Κρυστάλλη 49, Περιστέρι), ημέρα Τετάρτη (16:30 - 18:00) και θα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Η προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής είναι έως την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015. Τον συντονισμό της Ομάδας θα έχει η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Οδοιπορικού, κα Μαρία Πελεκανάκη, Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχοθεραπεύτρια.

Για πληροφορίες: "Οδοιπορικό" τηλ. 2105786888, fax. 2105723734 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr