rejoin thilasmos grand hotel palace thessaloniki logoΗ Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας της Θεσσαλονίκης η οποία αυτήν τη στιγμή αριθμεί 6.500 μέλη, διοργανώνει διημερίδο συνέδριο θηλασμού με θέμα: “Θηλασμός Μια αρχαία τέχνη σε μια νέα κοινωνία“. Η εν λόγω Ομάδα είναι εθελοντική, ανεξάρτητη και έχει ως κύριο σκοπό την ενημέρωση των μητέρων/μελλουσών μητέρων όσον αφορά στην περίοδο της εγκυμοσύνης, στον τοκετό και στον θηλασμό. Στην Ομάδα συμμετέχουν ήδη επαγγελματίες υγείας που υποστηρίζουν και ενισχύουν τον παραπάνω σκοπό.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, σε όσους ασχολούνται με την δυάδα μητέρα-βρέφους αλλά και σε μητέρες που θέλουν να ενημερωθούν.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Πιστοποιητικό - Μοριοδότηση

Στην εκδήλωση θα χορηγηθούν 13,75 L(Lactation) CERPs

Πιστοποιημένες Διδακτικές Μονάδες Συνεχούς Εκπαίδευσης σε όσους είναι ή επιθυμούν να γίνουν Διεθνώς Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Γαλουχίας (International Board Certified Lactation Cosultan).

Για την παραλαβή του πιστοποιητικού και των CERPs απαιτείται η παρακολούθηση του 80% του συνολικού χρόνου του επιστημονικού προγράμματος και η παρακολουθήση των βιωματικών σεναρίων - ενδιαφέροντα περιστατικά. Θα υπάρχει σύστημα καταμέτρησης (bar code).

Τα πιστοποιητικά θα σταλούν ηλεκτρονικά,αφού πρώτα κατατεθεί στη γραμματεία το έντυπο τεστ αξιολόγησης και έχουν απαντηθεί σωστά οι 20 από τις 30 ερωτήσεις.

Επίσης ο αριθμός και ο τύπος των CERPs θα αναγράφονται στο πιστοποιητικό παρακολούθησης. 

Εγγραφές
Συμπληρώνεται και αποστέλλεται την φόρμα εγγραφής, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Την φόρμα την βρίσκεται εδώ 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr