Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε το Athens #JobFestival 2015
26 -27 Σεπτεμβρίου, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Enter The Synergy

rejoin job festival enter the synergy athens 2015 logoΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Athens #JobFestival 2015, το μεγαλύτερο festival της χρονιάς για την εργασία, που πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Χιλιάδες νέες και νέοι υποψήφιοι συμμετείχαν, αντάλλαξαν απόψεις, ανέπτυξαν το κοινωνικό τους δίκτυο και ολοκλήρωσαν συνεντεύξεις με τις παρευρισκόμενες εταιρίες, δίνοντας νόημα και περιεχόμενο στο μήνυμα της διημερίδας ”Enter The Synergy”.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν: Ο κύριος Γιώργος Δαμηλάκος, Aντιδήμαρχος Οικονομικών από τον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου, ο κύριος Ορέστης Παπαδόπουλος, Αντιπρόεδρος του ΣΒΑΠ, ο κύριος Γιώργος Καραντώνης, Αντιπρόεδρος του ΣΕΚΕΕ, η κυρία Βασιλεία Αθανασιάδου Υπεύθυνη Προγραμμάτων Δράσης του οργανισμού UNESCO και η κυρία Ελευθερία Βενιζέλου, Γενική Διευθύντρια του Skywalker.gr.

Στο συνέδριο αναπτύχθηκαν ενδιαφέροντα θέματα από έγκριτους εισηγητές, από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο, αναφορικά με τους τέσσερεις πυλώνες του φεστιβάλ: την επιχειρηματικότητα, τον εθελοντισμό, την εκπαίδευση και την εργασία.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα θέματα: η «Οι σύγχρονες τάσεις στην Τεχνολογία και Απασχόληση», ο «Εθελοντισμός: Προσφέρω ή μου Προσφέρει;», η «Συνέργεια στην Δια Βίου Μάθηση, «Τα εργασιακά δικαιώματα στην Ελλάδα», το «Bullying στον εργασιακό χώρο», «Η ανασφάλεια στον εργασιακό χώρο», η «Μετανάστευση - Κινητικότητα – Ενσωμάτωση» και «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Κουλτούρα στην Εταιρεία».

Το μεγαλύτερο δίκτυο εταιρειών e-recruiting στον κόσμο THE-NETWORK, συμμετείχε με την βιντεοσκοπημένη ομιλία του PierreAntebi, Managing Director της εταιρείας με θέμα: «HowtoBridgetheskillsGapoftheGlobalLabourMarket».Ακόμα πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία 11 workshop και το 9ο σεμινάριο: «Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας».

Στη διάρκεια του διημέρου υλοποιήθηκε από όλους τους παρευρισκομένους, η κοινωνική δράση «Στείλε κι εσύ ένα καπάκι, κάνε δώρο καροτσάκι» με συλλογή και ανακύκλωση από πλαστικά καπάκια με σκοπό τη στήριξη του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Νομού Πέλλας.

Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας #enterthesynergy με την ανακοίνωση των νικητών και την απονομή των βραβείων τους.

Κληρώθηκαν πέντε τυχεροί για τις ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής του Ελληνοαμερικάνικου Κολλεγίου και 20 τυχεροί για τις gaming πλατφόρμες της εταιρείας Owiwi.

Το φεστιβάλ έκλεισε με την παράσταση του stand up comedian Γιώργου Χατζηπαύλου.

rejoin skywalker logo

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr