Μαθαίνω να βλέπω: Εισαγωγή στην εικόνα.
 
rejon mathaino na vlepo eisagogi stin eikona.photoΔηλώστε Συμμετοχή στο δωρεάν βιωματικό εργαστήριο "Μαθαίνω να βλέπω: Εισαγωγή στην Εικόνα". Αφορά παιδιά ηλικίας από 8 έως 12 ετών.
 
Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 201517:00

Μέσα από αυτό το βιωματικό εργαστήριο οπτικού γραμματισμού, παιδιά 8-12 ετών καλλιεργούν τις δικές τους δυνατότητες οπτικής αντίληψης και κατανόησης των εικόνων.

Βλέποντας μία σειρά εικόνων, μαθαίνουν να βασίζουν τις δυνατότητες αυτές στα προσωπικά τους κριτήρια, να οργανώνουν την οπτική τους σκέψη και να ορίζουν την συναισθηματική τους ευφυία.

Σχεδιασμός - Υλοποίηση:

  • Μιχάλης Καλλιμόπουλος
  • Κάτια Παπασπηλιοπούλου

Ελεύθερη είσοδος.

Συμμετοχή με κράτηση θέσης στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ

Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 8778396/8 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*Για τη μετάβασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού – Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλανάδας). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν και μετά από κάθε εκδήλωση.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr