4th Forum «Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων » (Human Resources Management)

#Cv & Job Interview#

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, στις 18.00 – 20.30

( Ώρα προσέλευσης: 17.45)

rejoin keak logo
Το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης διοργανώνει το Forum με θέμα την «Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων» (Human Resources Management), #Cv & Job Interview#.

Απευθύνεται σε Επαγγελματίες Ανθρωπίνων Πόρων, σε κάθε επαγγελματία που βρίσκεται ή στο μέλλον θα βρεθεί σε αναζήτηση εργασίας και σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Στοχεύει στην εξοικείωση του τι είναι Ανθρώπινοι Πόροι και το πόσο σημαντικό κομμάτι είναι για έναν οργανισμό ή επιχείρηση. Επίσης θα παρουσιαστούν οδηγίες για τη σύνταξη σύγχρονου βιογραφικού, με παραδείγματα. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και βιωματικό roleplaying, για να είστε έτοιμοι για την επόμενη συνέντευξη σας.

rejoin keak human resources 02 oktovri 2015Θεματολογία Εισήγησης 

1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

2. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΣΥΧΓΡΟΝΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ INTERVIEW

4. ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ & ΚΡΙΤΗΡΙΑ

5. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ & ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

6. ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Εισηγητής: Γεράσιμος Τζαμαρέλος

Ο κ. Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι κάτοχοςΔιδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Είναι Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Marketing και Επιχειρηματικότητας.

Διαδραστική Συμμετοχή:  Θα υπάρχουν επαγγελματίες και ακαδημαικοί που διαδραστικά θα απαντούν σε τυχόν ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η προεγγραφή

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr