rejoin ime gsevee logoΠρόγραμμα «Εντός Αθηνών» από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ – Υποβολή αιτήσεων έως 15/9/2015.

Στην ιστοσελίδα www.entosathinon.gr μπορεί κάθε επιχειρηματίας να ενημερωθεί με απλό και σύγχρονο τρόπο για τις υπηρεσίες του έργου και να υποβάλλει ηλεκτρονικά την αίτηση του.

Περισσότερες από 550 επιχειρήσεις έχουν απευθυνθεί ήδη στο ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και έχουν υποβάλλει αιτήσεις με αποτέλεσμα να ωφελούνται από τις δράσεις υποστήριξης λαμβάνοντας υψηλού επιπέδου συμβουλευτική υποστήριξη χωρίς κανένα οικονομικό κόστος.

Ειδικότερα την παρούσα χρονική περίοδο, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι δράσεις που αφορούν την εξατομικευμένη υποστήριξη των επιχειρήσεων σε γενικότερα θέματα επιχειρηματικότητας (πωλήσεις, οργάνωση, βιωσιμότητα κα) όπως και σε ζητήματα καινοτομίας (εισαγωγή/ανάπτυξη καινοτομίας, διαφοροποίηση προϊόντος κοκ).

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις έως τις 15/9/2015 μέσα από την ιστοσελίδα του έργου είτε κατόπιν επικοινωνίας στο τηλέφωνο 210-8846852 (εσωτ. 401-402). Για την επιλογή και υποστήριξη των επιχειρήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι την συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού επιχειρήσεων.

www.entosathinon.gr

Το πρόγραμμα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, υλοποιείται σε συνεργασία με το ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Π. «Αττική») στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Έργο: Αθήνα» του Δήμου Αθηναίων.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr